** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::01.08.2008


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

1 серпень 2008 року

Пошук в новинах   

  
культура

 Творчі зустрічі « Колосу»


 

  • 29 липня  у світлиці часопису «Голос з над Буг» м Сокаля  відбулося  засідання  літературно- мистецького об’єднання« Колос».
    Проводив роботу  засідання його голова поет  Володимир Полянчук та секретар  поетеса , член національної спілки письменників України Любов Бенедишин.

    На засіданні  розглядалися питання про  випуск альманаху   літературно- мистецького об’єднання «Колос» на 2008 рік та  підготовку матеріалів до нього.

       Слідуючим питанням був  розгляд  нових творчих здобутків членів «Колосу».Людмила Романюк представила свою дитячу книжку «Пригоди котика», яка вийшла у видавництві «Відлуння –Плюс»  м.Черкаси. Світлана Мельничук представила свою збірку поезій «Почни з любові», яка вийшла у видавництві «Край» м. Львів.

    Ольга Пенюк представила  свій новий пісенник «Дарунок неба» який вийшов у видавництві «Українські технології» м. Львів та    диск «Волинь моя кохана сторона», який був записаний за студії звукозапису «Лідія»в м.Львові і є спільним проектом з волинським поетом Степаном Дружиновичем.

    Дали  член «Колосу»  Ольга Пенюк розповіла про  співпрацю з українськю дитячою бібліотекою м.Краматорська, Донецька область,  з  українськими діаспорами м.Лондона та Казахстану и часописом «Украінські новини» м.Астана, Казахстан.

    Вона представила  на ознайомлення членам «Колосу» ряд номерів часопису які  надіслав редактор «Українських новин» Тарас Чернега.

    Володимир  Полянчук розповів про  тісну співпрацю   з композитором В.Медведерею з м. Харкова

    Володимир Сірко розповів про роботу над своїм новим дитячим пісенником   музику до якого пише композитор  М. Заставний. Зустріч  була  цікавою  для всіх присутніх.

     

    Валері Кюнеп
    дописувач

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    12:29, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567