** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::29.08.2008


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

29 серпень 2008 року

Пошук в новинах   

  
культура

28 серпня  на українсько-польському кордоні в с.Стаївці, Сокальського району та в с.Корчмин Томашівського повіту (РП) і пройшла Міжнародна мистецько-культурна акція “Корчмин-2008” й релігійно-мистецькі урочистості з нагоди празника Успіння Пресвятої Богородиці  в рамках проекту “Транскордонні європейські дні добросусідства”.


Від Сокальської райдержадміністрації у проведенні релігійно-мистецьких  урочистостях брали участь: т.в.о. голови  райдержадміністрації І.Бережницький, перший заступник голови райдержадміністрації В.Бойко, заступник голови райдержадміністрації М.Христинич, голова районної ради О.Солодяк, його заступник  М.Поліщук , духовенство з української та польської сторони, о.Станіслав Батрух- голова Фундації Духовної культури пограниччя, віт гміни Ольхувек, Лукаш Клембек , представник Томашівського повіту Роберт Кузняш, директор відділу громадських справ Люблінського воєводства Юзеф Ружанський   (РП) та парафіяни, представники місцевого самоврядування, громадських організацій та інші.


Під час проведення свята відбулась свята літургія та посвячення води біля чудодійного джерела, ярмарок народної творчості(виставки робіт Сокальського  музею "Людина. Земля. Всесвіт" А.Покотюка та мистецькі роботи БДЮТ), концерт фольклорних ансамблів за участю українських та польських гуртів, кіно під відкритим небом.


РДА
Сокальська РДА

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
12:38, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567