** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::12.10.2008


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

12 жовтень 2008 року

Пошук в новинах   

  
культура

У неділю, 12 жовтня в Белзі відбулося святкування Дня міста. Традиційно урочистості розпочалися об 11 годині святковою літургією, яка служилася в двох храмах: Української Православної церкви Київського патріархату та греко-католицької церкви.



Відтак свято продовжилось конкурсом дитячого малюнка на асфальті, який пройшов на центральній площі міста. Його переможцями стали: І місце – Ліля Антонюк, ІІ розподілили між собою Юля Манецька і Софія Довганчук і на ІІІ-му – Олександра Качурина. Дівчата отримали цінні призи.



Згодом відбулося освячення нового міні-стадіону зі штучним покриттям, який буде використовуватися для ігрових видів спорту. Кошти для будівництва нового спортивного майданчику були виділені з міського бюджету міста Белз, еврейської громадою та з держваного бюджету. На урочистостях були присутні начальник Львівського головного управління молоді та спорту Юрій Майборода, директор львівського молодіжного центру «Спорт для всіх» Олег Криштальський, заступник голови СРДА Оксана Зарічна, міський голова Іван Калиш, духовенство та громада.



О 16 годині відбулося урочисте відкриття свята. Мешканців вітав мер Іван Калиш. Окрім того на заході були присутні 12 міських голів Львівщини, які подарували місту цінні подарунки.



Традиційно свято продовжили концерт за участю лауреата міжнародних і державних премій гурту «Ватра», артиста гумору і сатири Романа Солила, масові гуляння та виступ Вокально-Інструментального Ансамблю. Завершилися урочистості святковим феєрверком.


служба інформації
ТРК "Сокаль"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
11:20, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567