** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::13.11.2008


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

13 листопад 2008 року

Пошук в новинах   

  
економіка

   В роботі Сокальської Агенції достатньо значне місце серед заходів, що сприяють залученню безробітних громадян до започаткування власної справи займають семінари та тренінги  з орієнтації безробітних на підприємницьку діяльність.
 Важливим аспектом для зниження рівня безробіття є залучення незайнятого працездатного населення до організації власної справи. Самозайнятість надає можливість отримати джерела існування, дозволяє в повній мірі використати індивідуальні, фізичні та розумові здібності людини на вирішення завдань у будь-якій галузі господарства і є більш привабливою, ніж наймана праця.


    12 листопада спеціалістами Сокальської Агенції   проведено тренінг  для потенційних підприємців на тему:  "Бізнес ідея – крок до успіху". Учасниками  тренінгу були переважно сільські жителі, які отримали практичні знання  по  організації  бізнесу, вибору бізнес ідеї, а також отримали  необхідні консультації та матеріали з основ підприємницької діяльності.

На базі Агенції працює консультаційний пункт з питань ведення підприємницької діяльності. Бажаючі розпочати власну справу та вже діючі підприємці тут можуть пройти безкоштовне  консультування з питань організації та ведення бізнесу, бізнес-планування, маркетингу, бухгалтерського обліку та звітності, кредитування, державної реєстрації, ліцензування, оподаткування тощо, пройти навчання за різноманітними тренінговими програмами.
Також можуть ознайомитися з літературою, брошурами про те, як розпочати власний бізнес, як скласти бізнес-план; про правові основи підприємницької діяльності, маркетинг, менеджмент, бухгалтерський та податковий облік, фінансування та кредитування, торгівельно-комерційну діяльність, Законами України, Указами Президента, Постановами Уряду, іншими нормативно-правовими актами, які стосуються підприємництва; газетами та журналами відповідного напряму.

В Сокальській Агенції  є уся необхідна інформація про банківські установи, кредитні та лізингові спілки,
органи податкової адміністрації, пенсійного фонду, куди бажаючі можуть звернутися за додатковими консультаціями та інформацією.



  Тренінг "Бізнес ідея крок до успіху" проводився в рамках реалізації  Регіональної програми розвитку малого підприємництва за кошти ЛОДА.


Запрошуємо безробітних громадян та усіх хто планує  розпочати власну справу взяти участь у тренінгу
з орієнтації на підприємницьку діяльність, що відбудеться 18 листопада 2008

За довідками звертатись в Сокальську Агенцію




Ганна Костюк
Сокальська АРР

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
12:32, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567