** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::04.02.2009


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

4 лютий 2009 року

Пошук в новинах   

  
економіка

 

Голови районних рад Львівської та Волинської області  провели робочу зустріч ,щодо створення  Асоціації органів місцевого самоврядування "Єврорегіон Буг - Україна".

 Організатори  такої зустрічі Сокальська района рада, Сокальська Агенція, Старосамбірська  района рада..

 В зустрічі прийняли участь представники Львівська області: Сокальська района рада, Буська района рада, Кам"янка –буська района рада, Жовківська  района рада,Старосамбірська района рада, Представник "Єврорегіону – Карпати - Україна",Сокальська Агенція, та представники Волинської області: Володимир-Волинськ района рада, Горохівська района рада, Іваничівська района рада, Шацька  района рада, Любомильська района рада .


Перша робоча  зустріч  відбулася у м.Володимир-Волинський. Основна мета створення
Асоціації це покращення соціально-економічної ситуації в регіоні басейну р. Буг. Голови районних рад Львівської та Волинської областей висловили наміри  об"єднати зусилля для створення сприятливого економічного, соціального та інвестиційного клімату у даному регіоні.

Єврорегіон „Буг”, створений органами державної влади прикордонних територій Україстни  та Республіки Польща не виробив ефективного механізму співпраці. Натомість, у Польщі було створено неурядові організації для співробітництва у межах Єврорегіону.

      У зв’язку з цим, органи місцевого самоврядування України виступають з ініціативою створення такої ж організації в Україні з метою підготовки прикордонних територій для одержання інвестицій з Європейського Союзу. Крім того, така добровільна, недержавна, неприбутковість , непідприємницька асоціація територіальних громад матиме змогу розробляти і здійснювати свої власні програми і проекти, спрямовані,зокрема, на співробітництво із вітчизняними та зарубіжними державними та неурядовими організаціями, та установами, благодійними фондами та інституціями (в т. ч. підприємницькими), що, безумовно, йтиме на користь територіальним громадам даного регіону.


 

Костюк Ганна

Ганна Костюк
Сокальська АРР

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
07:00, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567