** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::31.03.2009


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

31 березень 2009 року

Пошук в новинах   

  
спорт


  • у Львові відбувся Кубок та першість області з карате-до Шотокан
  • у Львові відбувся Кубок та першість області з карате-до Шотокан

    29.03.2009 р. у Львові відбувся Кубок та першість області з карате-до Шотокан за версією WKC який провела Федерація Бойових Єдиноборств (президент С. Бузенюк). У змаганнях взяли участь три червоноградських клуба у тому числі клуб «Чімей» федерації «Карате-до Шотокан Червоноград-Сокаль». Шість хлопців – шість медалей, такій результат нашої поїздки.


    Змагання проводилися у трьох групах, «А» – для досвідчених спортсменів, «В» – для спортсменів середнього рівня підготовки і «С» – для спортсменів-початківців, та у 4-х видах програми: індивідуальне ката, індивідуальне куміте, командне ката та Фоку-Го (для початківців).


    У групі «С» категорії 8 років Підкостельний Олег (8-й кю, стаж тренувань – рік, на фото зліва знизу) посів 3 місце у програмі Фоку-Го.


    Кріль Мар’ян (на фото зліва зверху) став другім у групі «В» в категорії 10 років у програмі куміте. Не пощастило Піньковському Мирону.


    Він виступав у тій самій категорії, що Мар’ян, але трохи забракло сили (а може везіння), на виході у півфінал він програв. Косянчук Максим (на фото праворуч зверху), 11 років, здобув два других місця у програмі Фоку-Го та програмі куміте (група «В»). Не підвели наші ветерани. У групі «А» категорії 16 років виступили Вершинін Володимир та Бігун Сергій. Володя (на фото праворуч знизу) посів трете місце, а Сергій уже традиційно став першим.


    Виступи Сергія завжди привертають увагу не лише уболівальників, але й суддів з інших татамі. Його майстерність та неординарність ведення бою и цього разу не обманули сподівання глядачів. Він не дав жодного шансу своїм суперникам, не пропустив жодного удару, вигравав красиво и технічно. Шкода, але цього року і Сергій і Володя закінчують школу і покидають клуб, де вони тренуються уже понад 12 років.


    Федерація «Карате-до Шотокан Червоноград-Сокаль» вітає призерів та переможців змагань.



    Президент федерації «Карате-до Шотокан Червоноград-Сокаль»
    А.Горбань


    дописувач
    -

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    21:57, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567