** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::20.05.2009


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

20 травень 2009 року

Пошук в новинах   

  
влада

19 травня на підприємстві ВАТ "Червоноградська автобаза", що знаходиться в с.Острів Сокальського району, відбулася нарада по питанню погашення заборгованості по виплаті заробітної плати. (15 квітня Сокальську райдержадміністрацію пікетували представники трудового колективу ВАТ «Червоноградська  автобаза»  в кількості  86 осіб з вимогою повернути їм борг по заробітній платі, який станом на 1.04.2009 склав 3075,7 тис. грн. (понад 10 місяців). Основною причиною невиплати заробітної плати є ріст дебіторської заборгованості за надані  послуги  яка  станом  на 1.04. 2009 року склала : по ДП «Львіввугілля»  -  4961,0 тис. грн.; по ДП «Волиньвугілля»  - 2648,5 тис. грн.; по ВАТ «Львівська вугільна компанія»   -  1367,3 тис. грн.).


В нараді взяли участь заступники голови райдержадміністрації С.Крут та О.Зарічна, заступник начальника ДПІ у Сокальському районі П.Шпряха,    начальник фінансового відділу ДП "Львіввугілля" Т.Бабій, в.о. керівника ВАТ "Червоноградська автобаза" В.Ткачук, представники трудового колективу та профспілкової організації підприємства. Як зазначив голова профспілкового комітету ВАТ «Червоноградська автобаза» В.Таран, обіцяних боржниками коштів в сумі 580 тис.грн. підприємство повністю так і не отримало. ДП «Волиньвугілля» перерахувало лише 20 тис.грн., ВАТ»Львівська вугільна компанія» - 40 тис.грн. ДП «Львіввугілля» - 372 тис.грн., воно не доплатило 60 тис.грн..


В травні ДП «Львіввугілля» ще перерахувало 174 тис.грн. В ході наради було вирішено: доручити керуючому санацією ВАТ «Червоноградська автобаза» з метою оздоровлення підприємства розробити заходи та провести роботу по оптимізації кількості транспортних засобів на підприємстві, кількості працюючих та по раціональному використанню наявних виробничих площ підприємства; керівникам ДП «Львіввугілля», ДП «Волиньвугілля», ВАТ «Львівська вугільна компанія» забезпечити поточну стовідсоткову оплату за надані транспортні послуги ВАТ «Червоноградська автобаза»; начальникам управління економіки та юридичного відділу райдержадміністрації підготувати лист до керівництва облдержадміністрації про клопотання перед КМУ про цільове виділення коштів на погашення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам ВАТ «Червоноградська автобаза», частка держави в якому 51%.


РДА
Сокальська РДА

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
14:03, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567