** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::22.05.2009


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

22 травень 2009 року

Пошук в новинах   

  
влада

20 травня на Сокальщині побувала делегація з Республіки Польща на чолі зі старостою Томашівського повіту Яном Ковальчиком та віце-старостою Грубешівського повіту Лєшеком Червонкою. В райдержадміністрації відбулася зустріч, у якій взяли участь польські гості, а також голова райдержадміністрації І.Бережницький, голова районної ради О.Солодяк, заступники голови райдержадміністрації С.Крут, М.Христинич та О.Зарічна, начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ М.Баралус, начальник управління Держкомзему у Сокальському районі С.Шевчук, заступник Сокальського міського голови Л.Чабан, Белзький міський голова І.Калиш та інші. Метою зустрічі був розгляд перспектив відкриття міжнародного пункту пропуску Белз – Будинін.


На зустрічі відзначалося, що головними перевагами відкриття цього пункту будуть економічне зростання через розвиток підприємництва та транскордонних контактів, створення сприятливих умов для розвитку підприємств і залучення зовнішнього капіталу та інвестицій, покращення матеріального становища жителів, збільшення кількості робочих місць, а також розвиток духовної та культурної спадщини регіону. Було вирішено українській та польській сторонам протягом 10 днів підготувати необхідні документи щодо доцільності відкриття міжнародного пункту пропуску Белз – Будинін.


РДА
Сокальська РДА

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
09:35, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567