** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::25.05.2009


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

25 травень 2009 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

24 травня у м.Сокалі відбулося урочисте відзначення Свята Героїв. Похід святкової колони, у якому взяли участь представники влади району та міста, ветерани визвольних змагань, духовенство, похідні чоти шкіл міста та навколишніх сіл, громада, розпочався від катедрального собору св. Ап.Петра і Павла. Учасники походу поклали квіти до пам"ятника Т.Г.Шевченку, меморіальної дошки В.Чорноволу та барельєфа С.Бандері. Опісля на міському стадіоні "Сокіл" відбувся конкурс на кращу похідну чоту.


Всіх присутніх зі Святом Героїв привітали настоятель катедрального собору св. Ап.Петра і Павла о.Я.Кащук, голова райдержадміністрації І.Бережницький, голова районної ради О.Солодяк, голова районної станиці Братства вояків УПА І.Сорока. Похідні чоти змагалися у трьох номінаціях: найкраще естетичне оформлення, найкраще виконання маршової пісні та найкраще проходження маршем. У кінцевому підсумку перше місце виборола чота "Ягода" Варязької СЗШ І-ІІІ ст. Всі учасники конкурсу були нагороджені грамотами голів райдержадміністрації та районної ради.


 В ході святкування відбувся концерт за участю хору "Повстанець" та лауреатів обласного конкурсу "Сурми звитяги", дуету О.Зубенко та О.Баран з с.Стенятина.


Аналогічні заходи відбудуться у містах Белзі, Великих Мостах та Угнові. У них взяли участь заступники голови райдержадміністрації С.Крут, О.Зарічна та начальник відділу культури та туризму Л.Фарин.


РДА
Сокальська РДА

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
16:29, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567