** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::26.08.2009


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

26 серпень 2009 року

Пошук в новинах   

  
економіка

 

  Сільське господарство це приоритетна галузь української економіки, що має високий потенціал для розвитку , у ній зайнято багато людей для яких це є основним заробітком.

 На жаль для держави сільське господарство та люди    зайняті у ньому часто виявляються пасинками.  А потрібно не так і багато – рівні правила гри, менше бюрократії, фінансова підтримка у стратегічних напрямках, наявність необхідної інформації.

 Одну із проблем взялася вирішити нова організація, що створена на Сокальщині –  "Сокальська районна сільськогосподарська дорадча служба".Зі слів керівника організації, Ганни Костюк, дорадча служба буде проводити навчання сільськогосподарських підприємців щодо новітніх технологій виробництва, методів маркетингу, логістики; надавати консультації сільським жителям як технологічні так і правові; проводити семінари на кращих підприємствах, презентації.Для роботи в організації були підготовлені сільськогосподарські експерти дорадники, які пройшли навчання у Львівському національному  сільськогосподарському університеті, та отримали необхідні кваліфікаційні свідоцтва.

  Як каже Ганна Костюк - Дорадча служба — це  структура, що  сприятиме селянам у всіх аспектах, що стосується виробництва,  збуту продукції тощо. Такі служби реалізують державну політику, але не контролюють її виконання. Тобто вчать, переконують, консультують, показують демонстраційні поля, ферми, знайомлять з передовими технологіями тощо. 

  У 2010  велика увага у роботі дорадчої служби  буде спрямована  на  створення сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, як один із приоритетних  напрямків державної аграрної політики.

  Про діяльність та заходи  що буде проводити Сокальська районна сільськогосподарська дорадча служба буде повідомлено у місцевих ЗМІ.

прес-служба Сокальської АРР

Ганна Костюк
Сокальська АРР

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
18:32, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567