** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::21.12.2009


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

21 грудень 2009 року

Пошук в новинах   

  
спорт

  • 19-20 грудня на ОЛК «Ровесник» було досить людно. Тати, мами з дітьми в білих кімоно метушились у спортивному залі. Тут відбувався 12-й дитячий турнір з карате-до «Святий Миколай-2009». Давно на цей турнір не з’їжджалося стільки гостей. Цього разу на червоноградську землю завітали гості зі Львова (клуби «Сьогун», «Арей», «Миротворець», Києва (клуб «Сьогун», тезка львів’ян), Чернівців (клуб «Дзаммай») ну і, звичайно, взяли участь червоноградські спортсмени з клубів «Абсолют» (тренер Володимир Піхотський), «Шлях воїна» (тренер Валентин Бондарчук) і господарі та організатори змагань федерація «Карате-до Шотокан Червоноград-Сокаль» (КШЧС, тренери А.Горбань та П.Омельчук). Всього приїхало на змагання більше 120 спортсменів. Для гідної зустрічі гостей прийшлось організаторам позичати татамі (спеціальне покриття на підлогу) у наших друзів зі Львова. На допомогу відгукнувся Володимир Гуляєв, президент клубу «Сьогун». Таким чином змагання проходили на трьох татамі (одне наше та два львівських), що посприяло зменшенню роботи лікарю змагань.


    В перший день відбулися змагання групи Б, спортсменів-початківців. Змагалися хлопці від 6 до 15 років. Тут найбільшу кількість медалей здобули кияни. 6 перших, 7 других та 4 третіх місця. Слід зазначити, що одним з тренерів київської команди є наш вихованець (клубу «Чімей») Сергій Червінський. Важко було прорватися крізь київські та львівські бастіони, але тим не менше деяким нашим спортсменам це вдалося. Так в куміте серед 6-річних свою першу медаль та перше місце здобув Сімчук Вікентій (КШЧС). Серед 8-річних другим став Козак Володя (КШЧС, Сокаль). В категорії 9 років до 32 кг трете місце здобув Чухрій Данило («Абсолют»). 10-11 років – перше місце у Муцяка Богдана (КШЧС). В розділі ката (формальні комплекси) нам вдалося здобути лише одне місце, Козак Володя став 2-м у категорії 8-9 років.


    Страсті розпалилися у другий день змагань. Крім хлопців змагались дівчата і саме головне, розігрувались кубки у командному куміте. По загальній кількості балів та медалей знову першими стали кияни. А спортсменам нашої федерації вдалося посісти друге місце. Серед дівчат можемо похвалитися лише третім місцем Гейко Тані у ката в категорії 10-11 років (вона одна виступала за всіх дівчат Червонограда). Хлопцям пощастило більше. Так в куміте Козак Володя завоював 2-г місце в категорії 8 років. Підкостельний Олег не залишив шансів в категорії 9 років вище 32 кг Він же став третім у ката 8-9 років. Піньковський Мирон став другим в категорії 10-11 років до 34 кг та третім до 38 кг. Кріль Мар’ян здобув трете місце у категорії 10-11 років важче 38 кг. У категорії 12-13 років до 45 кг 1-й Молчаницький Рома («Шлях воїна»), 2-й – Горбань Володя (КШЧС, він же став першим в ката 12-13 та 14-15 років), 3-й – Підкович Іван (КШЧС). У 12-13 років важче 45 кг 3-м став Косянчук Максим (КШЧС).


    Апогеєм страстей як завжди стали змагання у командному куміте. Наші спортсмени стали першими в категорії 8-9 років (Підкостельний Олег, Петльований Діма, Козак Володя). У категорії 10-11 лише трете місце (Кріль Мар’ян, Піньковський Мирон, Муцяк Богдан). І у категорії 12-13 років також кубок за перше місце у нашої команди (Косянчук Максим, Горбань Володя, Підкович Іван). Таким чином кубок за команду 10-11 років поїхав у Київ, за 14-15 років поїхав до Львова. А у нас залишилися кубки за командні виступи 8-9 та 12-13 років.


    Незважаючи на бурхливі страсті і навіть суперечки спортсмени і тренери роз’їхались задоволені. Це головний показник змагань, який складається з непомітної співпраці організаторів, суддів, учасників та їх батьків. Всім велика подяка і з наступаючим Новим Роком.


    дописувач
    -

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    11:01, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567