** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::11.04.2010


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

11 квітень 2010 року

Пошук в новинах   

  
анонс

УВАГА!!! КОНКУРС!!!
 
“Христос воскрес!»- радісно промовимо! У цих коротких словах – світло нашої віри, радість нашої надії, міцність нашої любові. Оживимося і ми, браття й сестри, справжнім торжеством, обіймемо один одного та наповнимо наші серця Світлом і Словом. Як Господь є світлом для нас, так і ми маємо бути світлом для світу і дітей наших! Газета «Голос істини» спільно з ТРК «Сокаль» проводить конкурс «Просвітлення душі моєї» в рамках програми «З Богом у серці» для дітей будь-якого віку! Прислухаймося, що Господь говорить у дитячій душі, відчуймо радість дитячої посмішки і просвітлення!
 
 
 
Дорогі дітки! 
 
 
 
 
 Напишіть твір-роздум на тему «Просвітлення душі моєї» , сповістіть всім про свою радість , подаруйте дорослим промінчик сонечка і Світла Христового! Кожного дня на хвилях ТРК «Сокаль» 101 ФМ в програмі «З Богом у серці» будуть зачитуватись усі надіслані на конкурс дитячі роботи, а в неділю, 11 квітня, кращі твори будуть винагороджені призами! Немає свята більш радісного, ніж Світло Христового Воскресіння! Подаруйте дорослим промінчик Світла!

 Роботи на конкурс «Просвітлення душі моєї» приймають свящ. Ярослав Валюх та ведуча ТРК «Сокаль» Iрина Cлавчаник (приміщення « УКРТЕЛЕКОМУ» 3 –й поверх, поруч з церквою св.апп Петра і Павла) з поміткою «на конкурс». Телефон для довідок: 096 577 90 76; 0673142086.



свящ. Ярослав Валюх

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
22:11, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567