** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::16.06.2010


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

16 червень 2010 року

Пошук в новинах   

  
освіта

  • З 1-го по 40-й
  • З 1-го по 40-й
  • З 41-го по 52-го
  • З 41-го по 52-го

     

    адміністрування

    вч. інформатики

    Кравчук Володимир

    Коли прийшов час розставатися, то тішило лише те, що вже через два тижні  зможемо продовжувати спілкування уже в нас, в Україні. І вже 26 травня 23 учнів із гімназії в м. Радечніца  разом з учителями приїхали до нас. І знову спільні подорожі, тільки уже по Західній Україні. Ми разом святкували Свято останнього дзвоника, Випускний, навіть випускні іспити складали разом (польські друзі вболівали за наш успіх під дверима класних аудиторій). А потім знову разом співали, вивчали вже українську мову, танцювали вальс, полонез, вели полеміку про Євросоюз. Польські друзі подарували нам прапор Євросоюзу, який відтепер стане невід’ємним атрибутом шкільного євроклубу (керівник А.М.Матвійчук, вчитель англійської мови).

     Проживали наші гості в оздоровчому комплексі «Ровесник», але увесь вільний час старалися проводити разом. Реалізувати ці проекти вдалося завдяки підтримці НЦК (Національного центру культури) м. Варшави. І коли 5 червня ми зібралися, щоб підсумувати результати проекту, то   знову були і сльози, і посмішки, і сподівання.

    Своїми враженнями про зустріч ділиться В.Крицька, учасниця проекту

    Гімназисти ретельно готувалися до цієї зустрічі: прикрасили актовий зал повітряними кульками, накрили святковий стіл, ну і звичайно ж, не обійшлося без концерту. Учні з Польщі поселилися в оздоровчому комплексі «Ровесник», де вони жили впродовж 10 днів. . А вже  наступного дня відбулася поїздка до Одеського і Золочівського замків. П’ятниця – Свято останнього дзвоника – українські школярі разом з польськими відсвяткували закінчення навчального року в Україні. Наступного дня відбулась поїздка у Кам’янець-Подільський на 2 дні. У вівторок, поки ми складали іспит з української мови, польські друзі відвідали музей «Людина. Земля. Всесвіт», а в середу відбулася екскурсія по Львову. Гостям з Польщі дуже сподобалося наше місто. Наступний день розпочався приїздом поляків до школи. Вони ознайомили нас з польськими скоромовками, загадками, піснями, а ми їх – з українськими. П’ятниця минула дуже швидко. Ми поїхали в «Ровесник», а там, за обідом, ми розмовляли і ділились спогадами про веселі моменти , пережиті впродовж цих днів. Ось і настав останній день нашого спільного відпочинку. У кожного на обличчі з’являлися то сміх, то сльози. Ми розлучилися, але на цьому крапки не ставимо…

     

    16 травня відбулося районне Свято Героїв. У ньому взяла участь чота В.Сидора-Шелеста Сокальської гімназії

    ~5~ ~6~ ~7~

    20 травня 2010р.відбулася знаменна подія – урочиста імпреза з нагоди присвоєння гімназії імені Олега Романіва. На свято прибули почесні гості: родина Олега Романіва, його друзі і учні( дочка Оксана із чоловіком Левком і з дітьми Варварою і Лукою. Брат Богдан, який впродовж усього життя був вірним соратником. Учень Олега Романіва Олександр Криськів. Соратник по роботі в НПШ Роман Пляцко. Від фізико-механічного інституту, де довгий час працював Олег Романів, прибув член-кориспондент Академії Наук, професор Григорій Миколайович Никифорчин. Микола Божко, учень 3 кляси 1943-44р.р. 

    Однокласники  Володимир Сироїд, Марія Ганіткевич, доктор фармацевтичних наук,  Ярослава Чолач, лікар рентгенолог. 

    ~8~

    Діти під час виступу розповіли про тернистий шлях славного вихованця рідної школи (автор сценарію Л.Пушкарська, бібліотекар)

    ведучі свята Т.Гавришкевич, В.Крицька, Л.Паньків Р.Пісня, посередині Г.Войтко у ролі нечемної школярки

    Дівчатка 1 класу у ролі мелодій душі (на фото зліва-направо: Н.Філяс, М.Босяк, С. Кучинська, на задньому плані – Р. Дмитрів)

    ~9~

    Пролунали авторські пісні вчителів Сокальської гімназії (сл.С.Іванчини, муз.С.Яреми) у виконанні квартету (на фото зліва –направо: Г.Гумен, О.Петрів, О.Сокіл, Г.Горбань)

    ~10~

    Свято останнього дзвоника відбулося 28 травня, а вже наступного дня – Випускний бал

    Фото зі свята (зліва-направо: Х.Мигасюк, І.Шумська, В.Шмирко)

    ~11~

    ( ведуча свята – заст. дир. з навчально- виховної роботи Н.Я.Генташ)

    Директор Л.М.Омеляш вітає усіх із закінченням навчального року (на фото зліва Л.М.Омеляш, справа – гостя свята О.Зарічна вручає грамоти учням (І.Прощук))

    Директор Л.М.Омеляш вітає усіх із закінченням навчального року

     З 2 по 15 червня у школі організовано пришкільний табір. У цьому році  начальником табору призначено педагога-організатора Х.Т.Венгрин

    Директор Л.М.Омеляш вітає усіх із закінченням навчального року (на фото зліва Л.М.Омеляш, справа – гостя свята О.Зарічна вручає грамоти учням (І.Прощук)) Під час ранкової зарядки на шкільному подвір’ї 

     А це вже творчі проекти на тему «Веселе літо», які готували вихованці

    Заступник директора
    Сокальської гімназії

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    17:08, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567