** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::29.06.2010


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

29 червень 2010 року

Пошук в новинах   

  
культура

        Успіх сокальчанки

27 червня,  в м.Львові, відбулося розширене засідання Української Асоціації письменників Західного регіону з  нагоди святкування  Дня Конституції.

 Ця  творча організація налічує  понад  180 членів з 8 областей Західної України. До неї належать: письменники, поети, художники та композитори. Після урочистої частині відбулося  прийняття  до Української Асоціаціі письменників нових членів. Приємно відзначити, що серед  трьох прийнятих кандидатів з Львівської, Тернопільської , Івано – Франківської  області  була і  сокальчанка - відомий поет і композитор   Ольга Пенюк-Водоніс.

На засіданні її представляла замісник голови Української Асоціаціі письменників, поетеса, композитор, співачка, солістка Львівьского театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької Дзвенислава Чабан – Леус. Вона розповіла про творчість  Ольги Пенюк - Водоніс, яка відома не тільки в Україні, а і за її межами. Авторка виконала ряд своїх пісень та поетичних творів,  розповіла про  плани на майбутнє, про нові творчі проекти. Схвальну характеристику творчості пані Ольги дали:  композитор, поет і фольклорист  Кузьма  Смаль (м.Чернівці), поетеса Галина Фесюк (м.Жовква), поет-пісняр, соліст Львівьского театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької Роман Ковальчук ( м. Львів), поетаса, письменниця Зоя Стрихарчук (м.Славута) та  письменник  Михайло Базар ( м.Дрогобич). 

  Вітаємо і радіємо успіхам  нашої сокальчанки!

 

Валері Кюнеп
дописувач

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
22:39, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567