** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::06.07.2010


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

6 липень 2010 року

Пошук в новинах   

  
погляди

 


НЕЗАБУТНІ ДНІ


В «АРТЕКУ»




Коли ми дізналися, що поїдемо в «Артек», нашій радості не було меж. Адже для багатьох наших ровесників побувати там - це заповітна мрія. У Сімферополі нас привезли на базу МДЦ «Артек», де нагодували і відправили до Гурзуфа в табір «Кипарисний». Тут розподілили по загонах. Наступного дня на нас чекало знайомство з роботою табору та дітьми. Жодного дня нам не було сумно. Практично з першого тижня відбува¬лися різноманітні конкурси, під час яких переможці отримували нагороди. Два рази в тиждень проводилися веселі танцювальні вечірки, де ми разом з новими друзями та вожатими гарно провели час. Нас водили на екскурсії в інші табори «Артеку», в печери та дельфінарій. Ще ми мали можливість займатися в різних гуртках, брали участь у виставках. Ми не лише тут відпочивали, але й навчалися в школі, проводили ви¬ховні заходи.


21 день в «Артеку» минув швидко .Важко було прощатися з новими друзями не тільки з України, але й з інших країн світу. Ці дні збережуться в нашій пам`яті надовго, як і надзвичайно красива природа, бо де ще побачиш біля пальми - шипшину, біля кипарису - вишню, біля апельсинового дерева - яблуню. Недарма кажуть, що достатньо побувати лише раз в «Артеку», щоб захворіти ним назавжди.


Ми щиро вдячні головному спеціалісту відділу у справах молоді та спорту РДА Ользі Степанівні Скребусі за те, що вона допомагає дітям пільгових категорій побувати у таборі дитячих мрій і пережити стільки приємних хвилин, що запам`ятаються нам надовго.


6 липня 2010 р.                  Софія КАЛІНІНА,


учениця Сокальської гімназії


/м. Олега Романіва.


Юлія БАЗИЛЕВИЧ,


учениця Сокальської гімназії


іи. Олега Романіва.





Газета
"Голос з-над Бугу"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
10:50, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567