** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::06.08.2010


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

6 серпень 2010 року

Пошук в новинах   

  
освіта

ПЕРЕМОЖЦІ ОБЛАСНИХ КОНКУРСІВ



Переможці гуртка "Юний журналіст" Сокальського БДЮТ (керівник 0. Черешневський) у цьому навчальному році досягли вагомих успіхів у обласних конкурсах "Забуті українські імена в науці і техніці" і "Церква, що постала з руїн". Львівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді нагородив Наталію Лозу (І місце) та Зоряну Саламанчук за третє місце в обласному конкурсі "Забуті імена в науці і техніці", а також Марту Дацюк за перше місце ("Церква, що постала з руїн"). Ще одна вихованка гуртка "Юний журналіст" Христина Погранична стала другою в обласному конкурсі "Історія "Просвіти" рідного краю", за що також була відзначена дипломом.


Оксана Шавалюк, яка займалась в гуртку "Етнологія" Сокальського БДЮТ (керівник О. Черешневський), у цьому навчальному році виборола перше місце в обласному конкурсі "Краса і біль України" (напрям "Свята спадщина"), а вихованка цього ж гуртка Вікторія Вой-тович зайняла друге місце (напрям "З попелу забуття"). За це їх нагородили дипломами Головного управління освіти та науки Львівської облдержадміністрації.


Проте найвагоміших успіхів у 2009-2010 навчальному році досягли вихованці туристсько-краєзнавчого гуртка БДЮТ (керівник 0. Черешневський). Христина Мартинюк була першою в обласному конкурсі декламаторів поезій Богдана-Ігоря Антонича, а Оксана Зубенко, Ольга Баран і Василь Марод зайняли перше місце в обласному конкурсі авторських пісень про народних героїв. Команда туристсько-краєзнавчого гуртка у складі Андрія Гембера, Назарія Михальчука, Романа Пидляка, Степана Синовята, Любомира Гірняка та Дениса Будулича виборола перше місце в обласному змаганні КВК на тему "Людина, яка навчила Європу пити каву" - про Юрія Кульчицького. Назарій Михальчук був найкращим в обласному конкурсі авторської пісні про народних героїв. За це їх нагородили дипломами і грамотами - за сходження на гори Ключ та Маківку. Христина Погранична стала лауреатом обласного конкурсу зводу пам"яток природи, історії, культури та архітектури Львівщини, і її нагородили грамотою Львівського обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді.


Успіхами гурківці також завдячують своєму педагогові Олегу Черешневському, котрий постійно працює над собою. У цьому навчальному році він виборов перше місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу методичних розробок гурткових занять серед педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів і друге - в номінації "Методичні рекомендації з питань організації туристсько-краєзнавчої та екскурсійної роботи серед дітей і юнацтва" обласного конкурсу на кращий навчально методичний матеріал туристсько-краєзнавчої тематики, і його нагородили дипломами Головного управління освіти та науки Львівської облдержадміністрації. Також Олег Черешневський зайняв третє місце в обласному конкурсі серед педагогів на кращу дослідницьку роботу про життєвий і творчий шлях Володимира Івасюка. За цю роботу його теж нагородили дипломом Головного управління освіти та науки ОДА.



3 серпня 2010 р.           Марія ПОЛІЩУК, директор Сокальського БДЮТ.




Газета
"Голос з-над Бугу"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
20:24, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567