** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::22.05.2005


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

22 травень 2005 року

Пошук в новинах   

  
культура

Свято величі і сили нашого народу - свято героя, відзначали у Сокалі в неділю 22 травня. Спочатку старошокласники середніх шкіл району, на чолі із ветеранами-вояками ОУН-УПА, пройшли святковою стройовою ходою центром нашого міста, прямуючи на стадіон “Сокіл,” де і відбулись змагання на кращу чоту. Учасників змагань привітало керівництво району Ігор Войтович та Марія Христинич, начальник відділу освіти Роман Монастирський, воїн ОУН-УПА Іван Сорока. Кращі учні Сокальщини разом із воїнами УПА поклали до могили січових стрільців квіти. Після чого стартували змагання.



Стройовий хід, виконання патріотичної пісні та кращу відзнаку оцінювало жюрі до складу якого увійшли голова Районної Ради Войтович, заступник голови РДА Христинич, начальник відділу освіти Монастирський, військовий комісар підполковник Щур, начальник відділу оборонної роботи Шевчук та методист відділу освіти Калитовська.



За результатами змагань І місце у конкурсі краще проходження урочистим маршем посіла чота з м. Великі Мости “Звитяга”, І місце за виконання пісні виборола чота “Ягода” с. Варяж, і краща відзнака, за результатами конкурсу, у чоти ім. Романа Шухевича м. Белз. І загальнокомандне місце виборола чота “Ягода” (Варяж), ІІ – ім. Шухевича (Белз) і ІІІ – ім. Чупринки (Лучиці). Переможці отримали грамоти та цінні подарунки.


служба інформації ТРК “Сокаль”


служба інформації
ТРК "Сокаль"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
17:13, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567