** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::02.06.2005


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

2 червень 2005 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

1 червня у Львові ген. директор ТРК “Сокаль” Микола Пасько та редактор служби інформації Олександр Новацький були присутніми на урочистому засіданні, присвяченому Дню журналіста. Під час святкувань найкращих працівників львівських мас-медіа відзначало керівництво Львівської області та Львівської обласної організації Спілки журналістів України, до речі керівник радіо “Сокаль” був нагороджений грамотою та цінними подарунками ЛОДА.



Від імені влади до присутніх звернулися голова ЛОДА Петро Олійник та заступник Голови Львівської обласної ради Андрій Парубій. В усіх виступах згадувалась роль мас-медіа Львівщини на шляху до перемоги Помаранчевої революції, вцілому у формуванні громадської думки не лише в нашій області, а й в усій Україні. А говорячи про утиски ЗМІ та диктування “що робити” Петро Олійник запевнив, що звільнить кожного, хто спробує це робити, навіть якщо йому це вартуватиме посади. На думку голови ЛОДА, це більший злочин ніж “вкрасти пару гривень з бюджету”.



На завершення свого виступу голова ЛОДА привітав журналістів з професійним святом, подякував за працю і побажав збагачування редакцій, а відтак достатку усім працівникам. Заст. голови ЛОР Андрій Парубій під час виступу побажав працівникам мас-медіа чесності і принциповості.



З проблемними питаннями та вітаннями виступали керівники районних газет Львівщини, слово мав і директор ТРК “Сокаль” М.Пасько інші представники друкованих та електронних ЗМІ, професор ЛНУ ім. Франка В. Здоровега.



служба інформації ТРК “Сокаль”


служба інформації
ТРК "Сокаль"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
07:53, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567