** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::21.06.2005


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

21 червень 2005 року

Пошук в новинах   

  
спорт

3-ій міжнародний сплав на байдарках “Буг-2005”, що стартував у суботу, завершився у вівторок 21 червня. Мета цього сплаву – популяризація водного туризму. У ньому, в цьому році взяло участь близько 60 учасників з різних куточків Польщі, 2 учасників з Німеччини.



Командор сплаву з польської сторони - Леслав Флага. З українського боку, участь у сплаві взяли члени Червоноградського клубу водного туризму, аматори плавання на байдарках з Тернополя. З українського боку керівником сплаву, водночас керівник Червоноградського клубу водного туризму був Олександр Коркішко. До речі, в цьому році спортивний захід розширився. У 2004 році було лише 3 етапи на території України, а вже у 2005 було заплановано провести 4 етапи сплаву. В перший день, у суботу, на жаль, спортсменам так і не вдалося зійти на воду на своїх байдарках – на заваді стала погода. Проте, на Валівці відбулись урочистості. В них взяли участь представники влади Сокальщини та Грубешівського повіту Польщі, громадськість нашого міста, гості з міст Західної України та Польщі. Гостей зустріли, як і належить, хлібом і сіллю. Голова РДА Олег Солодяк привітав учасників сплаву, побажав усім успіхів та висловив сподівання, що така акція, в майбутньому, набуде ще більшого розширення. Після урочистостей, гості розбили наметовий табір і готувались до наступних етапів. На ІІ-ий день перед тим, як спустити байдарки на воду, у Старому Добротворі знову відбулось урочисте відкриття. Голова сільської ради Старого Добротвора, був приємно вражений, що учасники міжнародного сплаву “Буг-2005” обрали саме такий маршрут і завітали у їх село. У цей день спортсмени-аматори проплили запланований відрізок від Старого Добротвора до моста, що на об`їзній дорозі з Червонограда на Бендюгу.



У понеділок, свій маршрут учасники почали від вищезгаданого моста і доплили до урочища Валівка. В останній день маршрут зазнав незначних змін, і спортсмени проплили той відрізок, який було заплановано здійснити в перший день: від Валівки до греблі. Всього разом прихильники цього виду спорту подолали загальну відстань близько 50 км. А вже наступних 5 етапів відбудуться в Польщі, старт в гміні Долгобичів, Грубешівського повіту. В Польщу цього року вирушить команда з Тернополя і також будуть представники з Сокальського району.



Офіційно Сокальщину представлятиме заступник голови районної ради Олег Глинський. Співорганізаторами ІІІ – го міжнародного сплаву “Буг – 2005” є староство повітове в Грубешові, Сокальська районна рада та РДА, Любельська спілка байдарочників, Червоноградський клуб водного туризму і Стародобротвірська сільська рада Кам”янко-Буського району.


 


служба інформації ТРК “Сокаль”


служба інформації
ТРК "Сокаль"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
09:17, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567