** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::04.07.2005


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

4 липень 2005 року

Пошук в новинах   

  
культура

"Новини з Червонограда"

День молоді відсвяткували червоноградці у неділю 3 липня. Нагадаємо, відзначення свята перенесли з 26 червня через трагедію на шахті Лісовій. Так, 25 червня на вугільному підприємстві загинуло 5 шахтарів. У зв’язку з цим у місті було оголошено жалобу.

Недільний концерт складався з 2 частин. Спочатку на сцені Вічевої площі виступили місцеві художні колективи, зокрема зразковий ансамбль естрадної пісні “Апельсин”, естрадна студія Будинку учнівської творчості “Реверанс”, вокальне тріо “Мелодія душі”. Свою програму показали дівчата театру мод Вищого професійного училища № 11.

Свято продовжила акція генерального спонсору Дня молоді. Вона являла собою розважальне шоу за участю львівських ді-джеїв та гурту “Мері”. Завершився святковий вечір феєрверком.


А вранці 4 липня комунальники міста мали змогу оцінити розмах недільних святкувань червоноградців. За словами директора комунального підприємства “Комунальник” Володимира Федаша, з території міського центрального парку, Вічевої площі та бульвару Грушевського було вивезено близько 4 тон сміття. А культура власне винуватців свята - молоді традиційно залишає бажати кращого.

Як зауважив пан Федаш, під час святкувань було знищено чимало насаджень на квіткових клумбах центру міста, зокрема поряд з пам’ятником Тарасові Шевченку. До того ж монумент активно використовувався як об’єкт віддаленого спостереження за концертом. Пан Володимир вважає, що однією з причин такої ситуації є недосконала робота правоохоронних органів Червонограда.


 

служба інформації ТРК “Сокаль”

служба інформації
ТРК "Сокаль"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
14:51, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567