** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::29.08.2010


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

29 серпень 2010 року

Пошук в новинах   

  
економіка

 Щасливі та задоволені діти, це і  є головний підсумок проекту «Дитячий майданчик – для родинного дозвілля».


  •   У  неділю  зранку у сквері  по вул.. Григоренка  лунала весела та гучна музика.Зібралося  чимало малечі,  адже всім хотілося покататися разом з друзями на новенькій гірці чи каруселі.
    Весело сьогодні у   м.Сокаль, адже сьогодні відкрито перший дитячий сучасний  майданчик. Цей майданчик збудовано завдяки ініціаторам , ДП «Датський текстиль», директор Йорген Седерхолм та Сокальської  Агенції регіонального розвитку, директор Ганна Костюк.

    Відкриття розпочалося із святкового виступу дітей із НВЗ №5 та НВЗ № 9, які порадували присутніх гарними  піснями, та таночками.Із словами подяки виступили: фінансовий директор ДП Датський текстиль - Тарас Петровський, Сокальський міський голова Петро Савчук, директор Сокальської АРР Ганна Костюк. голова Сокальської РДА Микола Мисак, голова Сокальської районної ради Олег Солодяк, отець Ярослав Кащук - освятив майданчик і малеча випорхнула із батьківських рук на майданчик.

    З початку липня було оголошено акцію «Дитячий майданчик – для родинного дозвілля», під час якої збирали кошти на будівництво майданчику.

  • урочисте перерізання стрічки
  • урочисте перерізання стрічки
    Підприємство  ДП «Датський текстиль» виступило генеральним спонсором цього проекту. Маючи гарантію фінансування Сокальська АРР, звернулась у міську раду стосовно виділення ділянки під майданчик. Цю  ідею підтримав міський голова Петро Савчук та виніс питання на сесію. До честі міських депутатів питання вирішилось швидко  та позитивно.
    Конструкції  закуплено у Дніпропетровську,  на усі  конструкції є паспорти, та сертифікати якості.

    Як повідомила Ганна Костюк - багато підприємців  долучилися та співвфінансували цей проект, зокрема:  ДП Датський текстиль – Йорген Седерхолм, ПП Мандрик Ю,ТзОВ «Сотеко»- Костюк С, ТзОВ «Сокме», Бомко В,ТзОВ  «АРО-ПЛАСТ-ПЛЮС», Сигидин О, ПП Ілечко В, ПП Лащук С,Приватний нотаріус Бойчук Н, Швед Роман, ПП «Авангард», Шутовський І,  ПП Зіньків В,магазин АВС Бабух Л, Сокальський  осередок ФРОНТ ЗМІН, магазин Марафон Вопінський С, ПП Пушанко.

    Також  допомагало підприємство  КП Житлокомунсерві  за що дякуємо  Леськіву Богдану, Думас Вірі, і всім працівникам житлокомунсервісу.

    Щиро хочемо  подякувати  Савруку Леву та його команді працівників, який на громадських засадах керував будівництвом майданчику, чи не цілодобово працював тут, завдяки його доброму керівництву дітки саме сьогодні отримали свято.

    Дякую також усім жителям цього мікрорайону, які  приходили допомагати при будівництві, робили клумби, виносили сміття, до останнього відстоювали кожен кущик .А також дякую дітям які приходили  допомагали прибирати,замітати,  і щодня питали а коли вже цей майданчик буде нашим.

    Завдяки спільній , щоденній праці і постав цей майданчик  Ми зрозуміли, що будь-яку добру справу можна зробити тільки тоді коли працює команда людей. Тому я вірю, що це не останній майданчик у Сокалі,  і не остання добра і класна справа в нашому місті.

    Дивлячись у очі присутніх тут дітей , ми бачимо як вони  світяться щастям, тому, що нарешті отримали довгоочікуване місце для дозвілля.

    По завершенні святкового відкриття усі діти та батьки отримали солодощі  цукерки та  морозиво.

  •  
  •  
  •  

  • посвята
  • посвята
  • виступ Голови Сокальської РДА Мисака М
  • виступ Голови Сокальської РДА Мисака М
  • виступ директора Сокальської АРР Костюк Г
  • виступ директора Сокальської АРР Костюк Г

  • виступ Сокальського міського голови Савчука П
  • виступ Сокальського міського голови Савчука П
  •  

  • виступ фінансового директора ДП Датський текстиль Петровського Т
  • виступ фінансового директора ДП Датський текстиль Петровського Т























  • Ганна Костюк
    Сокальська АРР

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    23:55, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567