** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::22.03.2006


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

22 березень 2006 року

Пошук в новинах   

  
погляди

Це дійсно приємно бути в Сокалі!

Я подорожувала і жила у різних містах і країнах, але ніколи не бачила такого спокійного містечка як Сокаль. Я не знала де буду працювати, у якому місті і з ким, але не уявляю кращого міста ніж Сокаль. Програма Корпусу Миру направляє добровольців у різні країни. Все залежить від запрошення.

Я працюю в Сокальський спеціалізованій школі №3. Робота і спілкування з дітьми цієї школи приносить багато радості, бо у дітях я бачу майбутнє. Якщо сокальські діти у майбутньому стануть лідерами, то я вірю, що в Україні все буде добре. Вони більш незалежні, вільно думають, мають право вільно висловлювати думку.

Це нове покоління росте в незалежній Україні, я рада бути їх вчителькою.

Неможливо порівняти сокальське життя і американське. Всюди є щось гірше і краще. Ідеальності не буває, добре життя там, де нас немає!

Мені подобається Сокаль. Люблю кожен ранок через вікно дивитися на історичні пам’ятники міста. Милує око колишній монастир на горизонті, величаві куполи церкви Петра і Павла, гордий і строгий костел.

Люблю гуляти вулицями міста, зустрічати знайомих, спілкуватися з цими радісними, привітними людьми. Кожен день, кожну хвилину я навчаюся чогось нового, взнаю багато цікавого про людей України, їхні традиції, культуру.

Велика Сокальска сім’я, друзі – порадники зі школи №3, уважні працівники бібліотеки ім.Бобинського, благодійна організація «Карітас –Сокаль», організація регіонального розвитку.

На мене Україна, Сокаль справили велике приємне, незабутнє враження. Ніколи не забуду це особливе привітне місто і його жителів.

Це місто залишиться у моєму серці назавжди. Пам’ятатиму і ніколи не забуду сокальчан, вчителів ССЗШ №3, з якими я працюю, дітей, які дають радість від праці, які ростуть і розквітають на радість майбутньому цієї держави.

Всім раджу і запрошую побувати у цьому чарівному куточку України – Сокалі 

Елізабет БАЛТАРО


волонтер Корпусу Миру


американка

дописувач
-

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
01:11, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567