** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::23.03.2006


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

23 березень 2006 року

Пошук в новинах   

  
культура

У Народному домі Сокаля відбулись урочисті збори з нагоди цього професійного свята. До участі в урочистостях були запрошені керівництво району, директори освітніх закладів, музейні працівники, викладацький склад музичної школа ім.Віктора Матюка, бібліотекарі, членкині Союзу Українок, громадскість. Розпочала свято начальник відділу культури Лариса Фарин. Вона розповіла про здобутки і досягнення галузі культури на Сокальщині, щиро подякувала усім, хто долучився до зміцнення та розвитку культури в нашому районі.

Відтак, до слова були запрошені голова Сокальської РДА Олег Солодяк, він також позитивно висловився про розвиток галузі культури, її досягенння, також цитував слова поета Богдана Стельмаха.

Олег Солодяк від імені районної ради та адміністрації подарував відділу культури подарунок цифровий фотоапарат. Заступник голови районної ради Олег Глинський говорив про здобутки Помаранчевої революції – зокрема таким він назвав прийняту на законодавчому рівні концепції державної політики в галузі культури.

Олег Глинський також привітав працівників культури та аматорів народного мистецтва з їх професійним святом. Наступною до слова запросили заступника голови РДА Марію Христинич, котра, як відомо колись також очолювала районний відділ культури. Отже зверталась до присутніх як до колег, згадуючи проблеми, розвиток, здобутки, радості та печалі. Під час виступу М. Христинич, згадала про хорошу людину, митця нашого краю - Володимира Стимковського, серце якого перестало битися.

Згодом, присутні уже з радістю вітали директора Народного дому Сокаля Ольгу Мамуладзе, яка саме 23 березня відсвяткувала свій день народження. Відтак, відбулися нагородження працівників галузі почесними грамотами міністерства культури і туризму, обласного та районного відділів культури, районних РДА та ради, грошовими преміями профспілки працівників культури. Музичними центрами були нагороджені сільські Народні доми, які в районі визначені як кращі за розвитком. З вітаннями до присутніх також звернулася Надія Хрущ – голова Сокалського осередку Союзу українок.

Згодом був представлений документальний фільм, присвячений професійному святу працівників культури. Опісля чого розпочався святковий концерт підготовлений творчими колективами Сокальщини.

служба інформації ТРК “Сокаль”

служба інформації
ТРК "Сокаль"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
15:09, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567