** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::28.03.2006


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

28 березень 2006 року

Пошук в новинах   

  
політика

Скидається на те, що очікувані випадки фальсифікації під час процесу голосування можуть реалізуватися під час передачі протоколів до ОВК. У Львівській області та у Львові збільшується кількість випадків, коли ДВК не поспішають передавати протоколи до ОВК, а подекуди члени ДВК заповнюють протоколи простим олівцем та не поспішають надавати спостерігачам копію протоколів.

Упродовж сьогоднішнього дня декілька членів ДВК зверталися до ЛОО КВУ із проханням втрутитися у ситуацію, що склалася на їхніх дільницях. Справа у тім, що деякі члени ДВК із незрозумілих досі причин затягували процес передачі протоколів до ОВК. Насторожливим є той факт, що деякі ДВК у Львівській області, зокрема у окрузі № 118, надають спостерігачам чисті протоколи із печаткою та підписом, мотивуючи це браком власного часу для їхнього заповнення. Не варто конкретизувати, чому така тенденція є загрозливою.

Наразі ця інформація ще уточнюється, повідомила „Львівському порталу” керівник проекту довготермінового спостереження ЛОГО КВУ Ольга Гера. Доволі показовим був випадок із дільницею № 4 округу № 112 (Львів). Секретар цієї дільниці, за словами спостерігача від однієї із партій, мав намір відвозити протоколи дільниці № 4 до ОВК лише ввечері, хоча підрахунок голосів дільниці завершився ще сьогодні вранці о 9.00.

Конфліктна ситуація була вирішена після того, як ЛОО КВУ поінформував про це голову ОВК № 112. Відтак годину тому протоколи цієї дільниці відвезені до ОВК.

служба інформації ТРК “Сокаль”

служба інформації
ТРК "Сокаль"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
16:55, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567