** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::08.06.2006


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

8 червень 2006 року

Пошук в новинах   

  
економіка

Львівська область готова прийняти понад п’ять млрд. дол. США прямих іноземних інвестицій. Однак, необхідною умовою швидкого входження в регіон реальних і перспективних інвесторів є створення відповідних інвестиційних майданчиків – промислових парків. «Саме таким чином, область буде працювати з інвесторами у найближчий період» – зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Валерій П’ятак, на зустрічі з австрійською компанією (назва компанії поки не розголошується) 6 червня, що зацікавлена заснувати промисловий парк на території Львівської області.

Цей проект цікавий для регіону тим, що, крім традиційних промислових виробництв, австрійська компанія планує, в рамках промислового парку, налагодити міжнародне співробітництво у сфері науково-технічних досліджень, новітніх розробок у галузі електроніки та чистих технологій. За результатами зустрічі, австрійська компанія вже найближчим часом представить на розгляд в облдержадміністрацію пропоновану Концепцію будівництва технопарку у Львівській області.

Група фахівців облдержадміністрації, враховуючи досвід наших сусідів з Польщі та Чехії, вже працює над створенням промислового парку «Черляни» в Городоцькому районі. Цей інвестиційно-привабливий майданчик є цікавим для потенційних інвесторів з огляду зручного географічного розташування (відстань до кордону з ЄС близько 50 км.) Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

служба інформації ТРК “Сокаль”

служба інформації
ТРК "Сокаль"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
00:56, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567