** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::18.05.2006


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

18 травень 2006 року

Пошук в новинах   

  
культура

 

18 травня світова громадськість відзначала День музеїв. Сокальський музей „Людина. Земля. Всесвіт” підготував експозицію творів директора музею, авторських ікон митця Анатолія Покотюка для представлення в храмі святого Миколая у Белзі.

 

Від п`ятниці 19 травня в княжому місті будуть перебувати мощі священомученика Миколи Чанецького. До цієї події проводитимуться релігійні духовні заходи. 19 травня о 20 відбудеться зустріч мощей святого, відтак молебень і початок реколекцій – релігійних навчань. В суботу о 8 ранку Служба Божа, проведення реколекцій, ввечері також Богослужіння та навчання. У неділю о 10-й – утрення, далі Служба Божа і наука, о 20-й Вечірня з Литією, молитви над хворими в наміренні оздоровлення та помащення святою олією.

 

Заходи завершаться в понеділок 22 травня. О 10-й утрення, далі Святкова Літургія, по закінченні якої відбудеться урочиста хода до каплиці Белзької Матері Божої. Увесь цей час перебування святих мощей Миколая Чарнецького на белзькій землі в церкві Миколая буде представлена виставка авторських ікон Анатолія Покотюка. За словами митця, йому дуже приємно, що його твори, де вкладені реліквії з святих місць світу, будуть перебувати поряд із святими мощами, а також те, що є ще одна можливість представити власні доробки на широкий загал.

 

Про це Анатолій Покотюк сказав, від`їжджаючи до Белза. Радіо „Сокаль” щиро вітає дирекцію та працівників музею „Людина. Земля. Всесвіт” із професійним святом. Здоров`я Вам, наснаги, терпіння та творчих успіхів на ниві відродження культурної спадщини, втілення високих духовних ідей в ім`я становлення Соборної України.

 

служба інформації ТРК “Сокаль”

служба інформації
ТРК "Сокаль"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
18:15, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567