** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::14.06.2006


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

14 червень 2006 року

Пошук в новинах   

  
кримінал

Як ми вже повідомляли 12 червня на автодорозі Сокаль – Львів поблизу села Сілець відбулося зіткнення пасажирського мікроавтобуса «Богдан» з великовантажним автомобілем «Мерседес».

На сьогоднішній день радіо ”Сокаль” відомо що за кермом вантажівки „Мерседес”, що потрапила у ДТП, перебував громадянин Сербії. Як повідомив слідчий відділу розслідувань дорожньо транспортної пригоди Юрій Матвіїв, дві машини-фури їхали транзитом на Москву, з однією з них і зіткнулося маршрутне таксі. Наразі водіїв вантажівок допитують у Львові, там також перебувають наші слідчі. Подробиці надзвичайної ситуації поки не розголошуються.

Нагадаємо: під час ДТП було травмовано 18 осіб. З них 14 – госпіталізовані до лікарні, 4-ро – після обстеження та надання медичної допомоги були відпущені додому. Водій автобуса і пасажири зазнали поранень - переломів, забоїв, черепно-мозкових травм та інших травм. Автобус "Богдан" прямував за маршрутом Львів - Червоноград. Кількість сидячих місць - 21. Водночас, наразі не вдалося з’ясувати фактичну кількість пасажирів, що були в салоні під час аварії, фактично радіо «Сокаль» не вдалося з`ясувати від станції прямував автобус. Наразі, 35-ти річного водія доставлено до червоноградської лікарні, він перебуває у реанімаційному відділені.

Як нас повідомив начальник штабу Сокальського райвідділу міліції Роман Галянт, До Великомостівської лікарні з цієї ДТП доставлено 5-ро потерпілих. Ми поспілкувалися з головною медсестрою Великомостівської лікарні Олесею Квартирук. Вона повідомила, що до лікарні потрапила сім’я з 4-ох осіб, та хлопчина близько 16-18 років, якого після ДТП було відправлено додому, він на щастя відбувся сильним переляком. 4-ох членів однієї родини, які їхала до своєї бабусі у Гірник доставлено у лікарню. Чоловік 61 року народження, дружина 64, діти 87 та 89 років народження. На сьогоднішній день усі вони перебувають в хірургічно-неврологічному відділі, стан їх надалі важкий. 42-річній жінці було накладено численну кількість швів на обличчя, у неї забої, закрита черепно-мозкова травма та інші пошкодження. Стан пацієнтки лікарі оцінюють як найважчий. У її доньки численні рвані рани м‘язів на ногах, черепно-мозкова травма, забій стегна, дитині накладений гіпс. У чоловіка черепно-мозкова травма, склепіння черепа тім`яної ділянки. Зі слів старшої медсестри, їх син, за свідченнями потерпілих, сидів на задньому сидінні, а при ударі вилетів на перед. У нього зафіксовано численні переломи, струс мозку, розрив м’язів та травмовані ребра. Окрім цього, ще 1-ну особу було доправлено у лікарню швидкої медичної допомоги Львова.

За даними Західної інформаційної корпорації, яка посилалася на Львівське територіальне управління „Голов транс інспекції”, водій автобуса здійснював перевезення пасажирів без відповідної ліцензії. Серед госпіталізованих – були жителі Сокальщини - зокрема сіл Стенятин, Комарів, Роятин, а також з міст Червоноград, Великі Мости та Львів.

Як повідомили радіо „Сокаль” у реанімаційному відділенні Червоноградської міської лікарні, на 9 годину ранку тут перебувало вже не двоє, а троє потерпілих. Нагадаємо – це 21-річний житель Львова, 35-річний водій - житель Кам’янко-Бузького району та 36-річна жінка зі Стенятина. Детальніше про потерпілих, які перебувають у Червоноградській міській лікарні розповідає Ганна Бордюк.

служба інформації ТРК “Сокаль”

служба інформації
ТРК "Сокаль"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
12:20, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567