** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::16.06.2006


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

16 червень 2006 року

Пошук в новинах   

  
здоров'я

ДТП, що трапилася в Сільці на початку тижня, таки стала причиною смерті. Учора ополудні в реанімації Червоноградської міської лікарні помер один із потерпілих в ДТП, що трапилося 12 червня неподалік села Сілець Сокальського району, коли мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою, передає прес-центр головного управління МНС у Львівській області. За даними прес-центру, Станом на 08.00 год. 16 червня в лікувальних установах області з травмами різного ступеня важкості перебуває 13 осіб, зокрема, в Червоноградській центральній міській лікарні – 8 чол.; у Великомостівській міській лікарні – 3 чол.; в лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова – 1 чол.; в окружній військовій лікарні ЗОК м. Львова – 1 чол.

За словами слідчого відділу розслідувань дорожньо транспортної пригоди Юрія Матвіїва на сьогоднішній день відомо, що після допитувань водіїв вантажівок їх було відпущено на батьківщину. Сербам відшкодували матеріальні збитки, майстрам заплатили за ремонт машини, як кажуть скільки сказали – стільки дали. Претензій до пригоди постраждалі водії вантажівок в наслідок ДТП не висували, єдине вони попросили зазнимкувати машину, аби показати своєму начальству у Сербії про їхню затримку на території України.


служба інформації ТРК “Сокаль”

служба інформації
ТРК "Сокаль"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
11:37, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567