** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::12.01.2011


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

12 січень 2011 року

Пошук в новинах   

  
влада

11 січня відбулася чергова сесія Сокальської районної ради, в ході якої депутати розглянули 17 питань з різним. Основні з них: про затвердження програми соціально-економічного та культурного розвитку Сокальського району на 2011 рік; про районний бюджет Сокальського району на 2011 рік; про затвердження загальнорайонних програм, які в 2011 році фінансуватимуться за рахунок коштів районного бюджету; про затвердження розпоряджень голови Сокальської РДА; про затвердження складу комісій районної ради; про прийняття в спільну комунальну власність територіальних громад району в особі Сокальської районної ради та передачу на праві оперативного управління Сокальській ЦРЛ ФАПів з їх фінансування з 1 січня 2011 року за рахунок коштів районного бюджету.

Депутати затвердили  Програму соціально-економічного та культурного розвитку Сокальського району на 2011 рік, згідно з якою вгалузі промислового виробництва району у 2011 році очікується зростання обсягів реалізованої промислової продукції   на 4,9%  і складе  361,6 млн. грн. В травні 2011 році планується розпочати виробництво абразивних матеріалів на базі ТзОВ «КЛІНГСПОР» в м. Великі Мости, куди передбачається залучити кошти в сумі 16,2 млн. грн., зокрема на завершення будівництва 4,4 млн. грн. і безпосередньо на виробництво - 11,8 млн. грн. В 2011 році очікуємо збільшення зовнішньоторговельного обороту району товарами на 48,5% проти 2010 року, а саме до 39,3 млн. дол. США, в тому числі експорту до 16,6 млн. дол. США. У 2011 році  в галузі АПР планується виробити  96.0 тис. тонн  зерна, що до рівня минулого року збільшено на 22.0 %, за рахунок збільшення урожайності.

В Сокальському районі спостерігається позитивний розвиток споживчого ринку. На 2011 рік заплановано: відкриття  нових  підприємств роздрібної торгівлі  в сільській місцевості; створення  відділу для обслуговування соціально-незахищених верств населення  на базі магазину продтоварів П/П Драганчука І.І. 

Для формування Програми  капбудівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального господарства Львівської області   Сокальською райдержадміністрацією на 2011 рік подано наступний перелік  об’єктів: завершення будівництва СЗШ І-ІІ ступенів з двома  дошкільними групами і фельдшерським пунктом в с.Пристань; Народний дім в с. Волиця; реконструкція незавершеного будівництвом медпункту, бібліотеки, народного дому під навчально-виховний комплекс школу-сад в с. Глухів; дитячий садок-ясла на 90 місць  в с. Сілець; будівництво господарсько-протипожежного водопроводу в м. Белз; станція знезалізнення води для м. Великі Мости; реконструкція  господарсько-протипожежного водопроводу в м. Угнів; реконструкція каналізаційних очисних споруд м. Сокаль; будівництво каналізаційних мереж та очисних споруд каналізації м. Белз; каналізаційний колектор від житлових будинків по вул. Шевченка м. Сокаль, будівництво; реконструкція каналізаційних очисних споруд продуктивністю 270м.куб./добу в м. В. Мости.

В роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Микола Мисак, його заступники Володимир Катерина, Наталія Карташова, Ігор Махашілов, керівник апарату Марія Христинич, начальники управлінь та відділів РДА.

РДА
Сокальська РДА

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
15:01, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567