** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::21.11.2011


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

21 листопад 2011 року

Пошук в новинах   

  
влада

Проблема сміття – проблема дня.

Під головуванням заступника голови Сокальської райдержадміністрації І. Махашілова відбулося засідання робочої групи по реалізації районної Програми поводження з твердими побутовими відходами, яка прийнята на сесії районної ради. В засіданні брали участь члени робочої групи: заступник голови районної ради В. Чуб, начальник управління економіки Сокальської райдержадміністрації Н. Лагода, начальник відділу регіонального розвитку містобудування та архітектури РДА М. Баралус. Голова бюджетної комісії районної ради С. Костюк, директор комунального підприємства «Сокальжитлокомунсервіс» Б. Леськів та лікар загальної медицини санепідемстанції Т. Шавалюк також активно долучилися до роботи.

Висновок робочої групи: в районі необхідно працювати над створенням схеми санітарної очистки населених пунктів району, локальних зон, сортувальних полігонів по збиранню сміття для майбутньої утилізації, тощо.

В місті Сокалі на часі питання роздільного збору сміття та його утилізації на основі сучасних технологій. Про це інформував робочу групу директор комунального підприємства «Сокальжитлокомунсервіс» Б. Леськів

Винесено рекомендації санітарній службі, адмінкомісіям виконавчих органів місцевих рад про необхідність притягнення до адміністративної відповідальності за порушення у поводженні з побутовими відходами. Робоча група звертається до територіальних громад, органів місцевого самоврядування, виконавчих структур, підприємств і організацій району проводити роз’яснюючу і інформаційну роботу щодо необхідності зміни ставлення мешканців до поводження з сміттям та побутовими відходами.

Проблему поводження з твердими побутовими відходами визнано актуальною. Прийнято рішення вивчити досвід районів, які просунулись вперед у вирішенні цих питань, з метою вироблення стратегії дій на перспективу в нашому районі.


Заступник голови робочої групи,
заступник голови районної ради
В. Чуб

Сокальська Районна рада
Сокальська Районна рада

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
17:52, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567