** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::27.12.2011


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

27 грудень 2011 року

Пошук в новинах   

  
освіта

ФАНТАСТИЧНА ІНТРИГА В “ЩО? ДЕ? КОЛИ?”

Нещодавно в приміщенні Сокальської гімназії, відбувся III-й етап XI-го юнацького чемпіонату Сокальського району з гри “Що? Де? Коли?”.  В змаганнях взяли участь кращі 22 шкільні команди Сокальщини, які представляли Сокальську гімназію, Сокальські СЗШ №2, ССЗШ №3, СЗШ №5, Червоноградський Будинок учнівської творчості, Великомостівський НВК, Поторицьку, Сілецьку, Бутинську, Тартаківську СЗШ.
Цей етап мав трохи прояснити ситуацію в турнірній таблиці, проте ще більше її заплутав. Гра під знаком гімназії, адже два найвищих щаблі п’єдесталу пошани, залишились за командами, які представляли Сокальську гімназію.

  • Команда <Бандерівці>
  • Команда <Бандерівці>

    Перемогу в етапі, завдяки стабільно потужній грі протягом всіх трьох турів, здобули “Бандерівці” (капітан – Ольга Марущак), друге місце в команди “Кумпелі” (капітан – Наталія Ковальчук), і єдиною командою, яка трохи змогла розбавити домінування гімназії стала команда, яка представляє Червоноградський БУТ – “Lucky strike” (капітан – Тетяна Котик) в якої “бронза” етапу.
    А після трьох ігор можна сказати, що в двох заключних етапах буде гаряче так як лідером змагань, залишається команда Червоноградського БУТ – “В десятку” (капітан – Софія Ващук) в неї 62 бали, по 58 балів набрали “Кумпелі” та “Lucky strike” , на 4-му місці з 54 балами йде команда Сокальської гімназії – “Guarana”(капітан – Олена Томчук), на два бали менше в команди Сокальської ССЗШ №3 – “Ведмедик CORE” (капітан – Ігор Гулягродський).

  • Кумпелі
  • Кумпелі

    А 25 грудня  в диско-клубі “Вікторія” пройшов II-й етап IX-го чемпіонату Сокальського району з гри “Що? Де? Коли?”. В змаганнях взяли участь 18 команд, які представляли Сокаль, Червоноград, Великі Мости, Радехів, Новий Витків, Жвирку. В цьому етапі після кожного запитання ситуація в турнірній боротьбі змінювалась як в калейдоскопі.

  • Lucky strike
  • Lucky strike

    Трішки сильнішими за інші команди виявились “Деміурги” (капітан – Микола Сідельник), які записали до свого активу перемогу в цій напруженій грі. Варто зазначити, що на попередньому етапі вони посіли останнє місце, а тут відразу перше, що і дозволило їм повернутись в боротьбу за титул. Друге місце, завдяки потужному фінішному спурту, виборола  команда з міста Червоноград – “Новий формат” (капітан – Тетяна Дуброва). Потужна гра в усіх трьох турах дозволила ще одній червоноградській команді – “No Limits” (капітан – Андрій Наконечний) фінішувати третьою.
    Після двох етапів дуже важко сказати чим закінчиться цей чемпіонат адже між лідером змагань та командою, яка йде на шостому місці лише 5 залікових балів. На першому місці йде команда “No Limits”, яка набрала 14 балів, другими йдуть “Чемпіони” (капітан – Олександр Хлевной), які теж набрали 14 залікових очок, проте поступаються лідеру за додатковими показниками, по 11 балів набрали команди – “Новий формат” і “Деміурги”, на п’ятому місці, розташувався “Фенікс” (капітан – Богдан Лисий) з 10 - ма балами і лише шосте місце та 9 балів  в п’ятиразового чемпіона Сокальського району жвирківської команди – “1715” (капітан – Тарас Малюх). Зараз можна спрогнозувати лише те, що в наступних трьох етапах, які залишились до фінішу чемпіонату буде не менш гаряча боротьба за право стати чемпіоном Сокальського району з гри “Що? Де? Коли?”.
    Організатором третього етапу  XI-го юнацького чемпіонату та  II – го етапу IX -го чемпіонату  Сокальського району з гри “Що? Де? Коли?”  виступили Сокальська ліга інтелектуальної творчості, районний відділ освіти та відділ у справах сім’ї,  молоді та спорту Сокальської райдержадміністрації.

    Оргкомітет чемпіонату висловлює щиру подяку спонсорам змагань – диско – клубу “Вікторія”, інтернет-мережі “BestLink”, фірмі “Ніка”, піццерії “Фігаро”, працівникам Сокальської гімназії, інформаційним партнерам ігор “Що? Де? Коли?” на теренах Сокальщини ТРК “Сокаль” , інтернет-порталу “Сокаль і Сокальщина”, часопису “Голос з-над Бугу” .

    Президент Сокальської ліги інтелектуальної творчості - Володимир Войтюк.


    дописувач
    -

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    12:01, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567