** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::11.06.2015


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

11 червень 2015 року

Пошук в новинах   

  
влада

В Сокалі завершила роботу 39 сесія Сокальської районної ради

У четвер, 11 червня в Сокалі пройшло друге пленарне засідання 39 сесії Сокальської районної ради. Згідно з затвердженим порядком денним районним обранцям залишилось розглянути 11 питань із різним.

На початку роботи військовий комісар Сокальсько-Червоноградського об’єднаного районного військового комісаріату Микола Лисак урочисто вручив орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня мамі та брату військовослужбовця, старшого лейтенанта, командира механізованої роти 51 механізованої бригади Валентина Прихода, який загинув 7 серпня 2014 року  на Сході України.

Також голова Сокальської районної ради Ігор Дацюк повідомив,що вже відбувся тендер по визначенню підрядника. Який буде виконувати ремонт дороги Сокаль-Червоноград. Переможцем стало підприємства «Автомагістраль-Південь» і орієнтовно з 25 червня повинні розпочатись роботи на цій дорозі.

Далі районні депутати перейшли безпосередньо до порядку денного, внесли певні зміни та заслухали звіт генерального директора КП «ТРК «Сокаль» Миколи Паська про роботу комунального підприємства. Керівник телерадіокомпанії розпочав із фінансової діяльності, розповів про бюджетне співфінансування та про власні надходження підприємства. Окремо, Микола Пасько зупинився на майбутньому ТРК, про можливість виходу на цифрове телевізійне мовлення. Звіт генерального директора КП ТРК «Сокаль» було затверджено.

Наступний звіт, який заслухали районні обранці - звіт ТзОВ «Скорпіон» про виконання умов концесійного договору цілісного майнового комплексу кінотеатру та гаражів за адресою місто Сокаль, вулиця Шептицького 72. Присутні мали багато претензій до керівника підприємства щодо виконання умов договору і навіть пропонували проголосувати за розірвання договору концесії. В результаті обговорення рішення по даному питанню не було прийнято.

Далі районні депутати затвердили нормативні грошові оцінки земельних ділянок, внесли змін до Програми поводження з твердими побутовими відходами в Сокальському районі на 2011-2015 роки, надали дозвіл на оренду приміщень.

Також присутні заслухали  начальника  відділу організаційно-кадрової роботи СРДА Надію Перегінець про виконання Закону України «Про очищення влади» станом на 1 червня 2015 року. За її словами, 18 березня згідно із Законом, в райдержадміністрації розпочалась перевірка. Відповідне розпорядження підписав голова СРДА Олег Кожушко. Перевірці підлягають заступник голови СРДА, усі начальники відділів, секторів та керівники структурних підрозділів СРДА та їх заступники. Усі документи стосовно перевірки були надіслані до  органів МВС, СБУ, Генеральної прокуратури, Головного управління юстиції, тощо. Станом на 4 червня на адресу Сокальської адміністрації відповіді надійшли лише від управління юстиції і усі вони позитивні. Згідно з розпорядженням з 22 червня розпочнеться перевірка спеціалістів СРДА.

На завершення роботи сесії були розглянуті депутатські запити, звернення та заяви.

Радіо "Сокаль"

служба інформації
ТРК "Сокаль"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
11:43, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567