** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::28.06.2015


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

28 червень 2015 року

Пошук в новинах   

  
політика

  • Олег Мусій провів робочу зустріч з підприємцями та господарниками Червонограда
  • Олег Мусій провів робочу зустріч з підприємцями та господарниками Червонограда

    Олег Мусій провів робочу зустріч з підприємцями та господарниками Червонограда

    В тиждень роботи на своєму виборчому окрузі народний депутат Олег Мусій, крім особистого прийому громадян в Сокалі, Червонограді і Добротворі, провів нараду з підприємцями та господарниками Червонограда.

    У робочій зустрічі з представниками середнього та малого бізнесу міста, комунальних підприємств, ДП "Львівугілля" також брав участі міський голова Ігор Чудійович.

    Метою зустрічі було обговорення існуючих проблем на підприємствах та у бізнес-середовищі, пошук шляхів їх вирішення в межах повноважень народного депутата.

    Олег Мусій запропонував присутнім окреслити коло питань, які він, як мажоритарний народний депутат, міг би відстоювати на державному рівні. Він зазначив, що в світлі децентралізації важливо окрім передачі повноважень забезпечити концентрацію ресурсів на місцевому рівні. Та наголосив, що вагомим фактором змін є об`єднана позиція підприємців, їх громадська активність у відстоюванні чесних правил для всіх.

    Під час зустрічі представники підприємств та бізнесмени звернули увагу Олега Мусія на наступні основні напрямки та теми, які вимагають його уваги та сприяння у вирішенні:

    - Визначення державної стратегії розвитку вугільної галузі (що дозволить на місцевому рівні моделювати ситуацію хоча б на найближчий період); добудова 10-ї «Нововолинської» шахти, фінансування заходів реструктуризації закритих шахт (в.т. соціальних виплат); недопущення приватизації вуглевидобувних підприємств за безцінь в період економічного спаду; зміна порядку ліквідації податкової заборгованості підприємств; пришвидшення розрахунків ДП "Львівугіля" із комунальними підприємствами міста.

    - Ліквідація перешкод в здійсненні зовнішньоекономічної діяльності; покращення умов для розвитку малого і середнього підприємництва в середині країни (виключення корупційної складової при держзакупівлях – купувати напряму без фірм-посередників, які належать чиновникам); забезпечення прозорості повернення ПДВ, зменшення податкового навантаження – в т.ч. нарахувань на зарплату, спрощення дозвільних процедур; відновлення фіксованого сільськогосподарського податку; державна підтримка альтернативної енергетики, наприклад встановлення брикетних ліній.

    Олег Мусій повідомив, що над розв`язанням багатьох питань, зокрема у вугільній галузі, він працює давно і конструктивно, однак всі спільні напрацювання блокуються на рівні Прем`єра (він не дав ходу Програмі розвитку вугільної галузі і проекту постанови про взаємозаліки на енергетичному ринку). Народний депутат запевнив, що докладе всіх зусиль для позитивного вирішення означених людьми проблем.

    musii.org

    дописувач_
    .

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    14:58, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567