** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::10.08.2015


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

10 серпень 2015 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

  • Продовжується підготовка до відзначення Дня незалежності України.
  • Продовжується підготовка до відзначення Дня незалежності України.

    Продовжується підготовка до відзначення Дня незалежності України.

    10 серпня в Сокальській райдержадміністрації відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення 24-ї річниці незалежності України. У ньому взяли участь заступник голови РДА Анатолій Василишин, заступник голови районної ради Володимир Чуб, керівники ряду структурних підрозділів РДА, РВ ГУ МВСУ, районних ЗМІ та інші.

    Цього року, як і попереднього, відзначення Дня Незалежності в районі через складну ситуацію в країні пройде без розважальних заходів. Зокрема, 23 серпня, з нагоди Дня державного Прапора України, о 13.30 год. біля пам”ятника Т.Г.Шевченку у м. Сокалі відбудеться церемонія урочистого підняття Державного Прапора України. Натомість, 24 серпня, відбудуться наступні заходи: молебні за Україну в церквах району; покладання квітів до пам’ятників Є.Петрушевичу, Т.Шевченку, могил борцям за волю України, меморіальних дошок С.Бандері та В.Чорноволу, стіни пам”яті Героїв Небесної сотні; урочисте віче біля пам”ятника Т.Г.Шевченку у м. Сокалі за участю представників влади, політичних партій та громадських організацій, депутатського корпусу, духовенства; спортивні змагання на міському стадіоні. Також, в населених пунктах району, відбудуться віча за участю представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, політичних партій та громадських організацій, депутатів, духовенства; в центральній районній бібліотеці та бібліотеках району пройдуть книжкові виставки, години спілкування, виставки-панорами. Буде забезпечено художнє оформлення населених пунктів району, впорядкування об”єктів культурної спадщини, пам”ятників та місць поховань осіб, що загинули у боротьбі за свободу і незалежність України.

    РДА
    Сокальська РДА

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    03:15, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567