** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::13.08.2015


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

13 серпень 2015 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

Громадськість ініціює зміни до чинного податкового законодавства

12 серпня  за ініціативи Сокальської ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області відбувся „круглий стіл” за участі представників громадськості та бізнесу Сокальщини. Насамперед в.о. начальника Сокальської ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській області Михайло Шайнер ознайомив присутніх з підсумками роботи Сокальської ОДПІ за сім місяців поточного року за основними напрямки діяльності інспекції та з перспективним планом дій стосовно виконання доведених завдань щодо наповнення державної казни на майбутнє. Також довів до відома учасників заходу рекомендації Міжнародного валютного фонду щодо схеми реформування податкової системи в Україні.

При цьому податківці цікавились проблемами, які на сьогоднішній день виникають у платників в процесі адміністрування податків та конструктивними зауваженнями з боку бізнес-структур щодо функціонування податкової системи.

Представники бізнесу висловили побажання стосовно градації вартості ліцензій на виробництво, оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями в залежності від видів продукції – виключно для пива та для усіх решта алкогольних напоїв.

З метою спрощення ведення обліку для суб’єктів підприємництва було запропоновано запровадження фіксованих утримань з доходів фізичних осіб та нарахувань на фонд оплати праці (замість податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування) з подальшим розщепленням коштів уже без участі платників податків.

Для забезпечення ефективного зворотнього зв’язку з громадськістю присутні запропонували створити при Сокальській ОДПІ дорадчий орган, до складу якого доцільно було б залучити господарників та представників громадських об’єднань. Для цього насамперед необхідно утворити ініціативну групу по створенню такого органу.

В ході засідання відбулось обговорення конкретних пропозицій по вирішенню проблем у сфері адміністрування податків, у тому числі щодо створення сприятливих умов для ведення бізнесу та виведення економіки з тіні, в якому найактивнішу участь взяли директори приватних підприємств „Козацький курінь” і „Провізор” Петро Пилипчук та Юрій Мандрик.

Також прозвучала пропозиція у вересні – жовтні цього року організувати на теренах Сокальщини зустріч з народними депутатами України, які представляють у Верховній Раді Львівщину, з метою обговорення конкретних пропозицій щодо внесення змін до податкового законодавства та законодавства щодо адміністрування єдиного соціального внеску, які б стимулювали розвиток підприємництва а також залучення в економіку району інвестицій, у тому числі іноземних.

На завершення Михайло Шайнер запросив присутніх до активної співпраці не лише в рамках проведення „круглих столів” та робочих зустрічей, адже Державна фіскальна служба завжди готова до конструктивного діалогу з представниками бізнес-структур та громадських організацій.

Радіо "Сокаль"

служба інформації
ТРК "Сокаль"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
04:37, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567