** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::12.10.2015


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

12 жовтень 2015 року

Пошук в новинах   

  
політика

  • Олег Тягнибок та Руслан Кошулинський спілкувались з громадою міста Сокаля
  • Олег Тягнибок та Руслан Кошулинський спілкувались з громадою міста Сокаля

    Олег Тягнибок та Руслан Кошулинський спілкувались з громадою міста Сокаля

    11 жовтня 2015 відбулися зустрічі лідера Всеукраїнського об`єднання «Свобода» Олега Тягнибока та кандидата у депутати до Львівської обласної ради Руслана Кошулинського із громадами Сокальського району.

    Народний дім м.Сокаля, незважаючи на пізній час, був заповнений сокальчанами.

    Розпочали зустрічі з вшанування хвилиною мовчання героїв Небесної сотні та бійців російсько-української війни, які віддали життя за волю України.

    Очікуючи приїзду лідера «Свободи» з попередньої зустрічі, на запитання громади відповідав Руслан Кошулинський, який на короткий термін приїхав з зони АТО, де служить уже вісім місяців. Сокальчан цікавили різні питання, які стосуються як безпосередньо партії і її членів, так і ситуації в країні загалом і бачення свободівців як усе змінити. Безумовно, найважливіше питання яке цікавило усіх – це події 31 серпня під Верховною Радою. Руслан Кошулинський запропонував цю тему залишити для пана Олега, котрий разом з своїми дітьми був під стінами Верховної Ради в цей день.

  • Олег Тягнибок та Руслан Кошулинський спілкувались з громадою міста Сокаля
  • Олег Тягнибок та Руслан Кошулинський спілкувались з громадою міста Сокаля

    Лідер «Свободи» зацитував присутнім основні моменти, які були узгодженні під час зустрічі лідерів країн «нормандської четвірки» (Україна, РФ, Франція і Німеччина). А саме:

    * Україна повинна ухвалити спеціальний закон про вибори на окупованих територіях, який повинен ухвалити парламент, але за умови узгодження з терористами ЛНР та ДНР. Лише після виборів Росія виведе війська і поверне Україні контроль над кордоном.

    * Амністія терориста та закон про особливий статус повинен зазначатись в Конституції України

    * Держава гарантує недопущення кримінального переслідування, притягнення до кримінальної  відповідальності та покарання осіб-учасників подій на території Донецької та Луганської областей

    * Держава гарантує відповідно до Закону України про засади державної мовної політики (закон Ківалова-Колесніченко) право мовного самовизначення кожного жителя Донецької та Луганської областей щодо вибору мови спілкування у приватному та суспільному житті.

    * Повноваження депутатів місцевих рад і посадових осіб обраних за спеціальним законом (Донецької та Луганської областей) не можуть бути достроково припинені.

    * В окремих районах Донецької та Луганської області запроваджується особливий порядок призначення керівників органів прокуратури та судів.

    * В окремих районах Донецької та Луганської області рішенням міських, селищних та сільських рад створюються загони міліції, координація діяльності якої здійснюється відповідно міським, селищним та сільським головою.

    * Щороку передбачаються видатки, що спрямовані на державну підтримку соціально-економічного розвитку окремих районів Донецької та Луганської області. Україна гарантує визначення таких видатків із загального фонду держбюджету захищеними видатками.

    А щодо подій 31 серпня Олег Тягнибок зазначив: «Кривава провокація потрібна була для того, щоб прикрити свій злочин – зраду! 266 голосів, які проголосували за цей закон»

  • Олег Тягнибок та Руслан Кошулинський спілкувались з громадою міста Сокаля
  • Олег Тягнибок та Руслан Кошулинський спілкувались з громадою міста Сокаля

    Очільник «Свободи» закликав виборців підтримати українських націоналістів. «Свобода» розпочала дуже серйозний процес об`єднання націоналістичних сил. Уперше в історії націоналістичного руху марш УПА проводять спільно «Свобода», «Правий сектор», Конгрес Українських Націоналістів та Організація Українських Націоналістів. Якщо ситуація буде подібним чином розвиватися, то ми будемо формувати єдиний спільний список на парламентські вибори. Без націоналістів парламент нереальний і неможливий не тільки аби вижити, але й для того, щоби рухатися далі», - зауважив Олег Тягнибок.

    Наприкінці зустрічі Олег Тягнибок представив кандидатів від «Свободи» до Львівської обласної, Сокальської міської та Сокальської районної рад, які коротко розповіли громаді про себе.

    Юлія Сорочук
    _

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    21:07, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567