** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::23.05.2016


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

23 травень 2016 року

Пошук в новинах   

  
освіта

  • За кошти німецького банку в сокальській школі проведуть ремонт приміщень
  • За кошти німецького банку в сокальській школі проведуть ремонт приміщень

    За кошти німецького банку в сокальській школі проведуть ремонт приміщень

    Нещодавно при вході у Сокальський НВК "ЗШ ІІІІ ст. №4  ліцей" з`явилася нова вивіска: "Відновлення об`єкту профінансовано коштами Уряду Федеративної Республіки Німеччина через банк розвитку KfW та місцевою громадою".

    Уряд України отримав грант від KfW Development Bank для фінансування проекту "Сприяння розвитку соціальної інфраструктури", що впроваджується Українським фондом соціальних інвестицій. Витрата коштів контролюється KfW Development Bank.

    Сокальський НВК "ЗШ ІІІІ ст. №4  ліцей" у 2015 році взяв участь у написанні мікропроекту "Капітальний ремонт приміщень Сокальського НВК "ЗШ ІІІІ ст. №4  ліцей"".

    Проект підтримала батьківська громада школи, яка внесла свою лепту  20 тис. грн., депутати районної ради  180 тис. грн. з районного бюджету. Ставши переможцем у конкурсі проектів, завдяки підтримці та сприянні відділу освіти Сокальської РДА в особі начальника відділу освіти Сокальської РДА Романа Монастирського та фінансуванню проекту Урядом Федеративної Республіки Німеччини, який впроваджується Українським фондом соціальних інвестицій, вдалося до вересня 2015 року встановити 84 якісних, металопластикових вікон. Впровадження проекту згуртувало громаду і школу, збільшилась довіра до влади, що сприяло якісному виконанню проекту. В результаті збільшилась економія енергоресурсів будівлі школи, покращився мікроклімат приміщень НВК, тепловий режим.

    Цього року педколектив школи, громада зраділи звістці, що ФСІ вирішив відновити свою діяльність і встановити решта вікон у Сокальському НВК "ЗШ ІІІІ ст. №4ліцей". До грандових коштів долучилися і депутати Сокальської районної ради, які додатково виділили ще 100 тис. грн. з районного бюджету.

    Завдяки ФСІ, фінансуванню проекту з Німеччини та коштам громади школа матиме змогу покращити рівень комфортності навчання, створити умови для збереження здоров`я школярів, щорічного зменшення витрат на електроенергію та теплоносії, створити якісні умови для якісного навчання.

    Наталія ДРАГАН, директор Сокальського НВК "ЗШ ІІІІ ст. №4  ліцей".   

    Стаття з випуску № 41-42 від 2016-05-11

    Голос з-над Бугу

    Газета
    "Голос з-над Бугу"

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    12:03, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567