** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::26.09.2016


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

26 вересень 2016 року

Пошук в новинах   

  
влада

  • Голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих взяв участь у зустрічі обласної влади з демобілізованими учасниками АТО та членами їх родин
  • Голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих взяв участь у зустрічі обласної влади з демобілізованими учасниками АТО та членами їх родин

    Голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих взяв участь у зустрічі обласної влади з демобілізованими учасниками АТО та членами їх родин

    На відверте спілкування із українськими воїнами голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка традиційно скликав усіх керівників районів, соціальних служб, комісаріатів, правоохоронних органів та інших державних структур.

    До слова, на зустріч могли прийти усі охочі та поставити запитання про проблеми, які виникають в учасників АТО та їхніх родин.

    Під час розмови учасники АТО та волонтери озвучили ряд найболючіших питань, які їм досі не вдавалось вирішити. Серед звичних проблем – виділення земельних ділянок у бажаних населених пунктах області, зокрема у Яворівському районі та поблизу міста Львів. Також говорили й про неналежний санаторно-курортний відпочинок, який пропонують демобілізованим, недостатнє медичне забезпечення та складнощі із проходженням психологічної реабілітації. Ще одним із важливих аспектів під час зустрічі стало працевлаштування – учасники АТО нарікали, що працедавці часто зволікають, щоб не брати їх на роботу.

    Перед присутніми у залі про свою роботу також прозвітували керівники військових відомств, соціальних служб та Держгеокадастру.

    Під час спілкування особливу увагу викликали питання щодо залучення солдатів строкової служби до дорожньо-ремонтних робіт у місті Львові. Подібні факти озвучували як учасники АТО, так і волонтери. Відреагувавши, голова ОДА доручив керівництву військової прокуратури дати оцінку таким фактам та оприлюднити результати розслідування вже за тиждень 3 жовтня.

    Загалом, свої проблеми учасники АТО мали змогу обговорити та вирішити одразу у залі засідання, поспілкувавшись віч-на-віч із керівниками відповідальних державних структур.

    Нагадаємо, що це вже далеко не перша зустріч у подібному форматі. Такі спілкування голова ОДА Олег Синютка започаткував ще у 2015 році, щоб допомогти вирішити соціальні, медичні та будь-які побутові проблеми українських воїнів, котрі боронять наш спокій на східних кордонах держави.

    РДА
    Сокальська РДА

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    23:25, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567