** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::15.03.2017


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

15 березень 2017 року

Пошук в новинах   

  
влада

Депутати Сокальської міської ради  висловили свою позицію у зв`язку із силовим розгоном учасників блокади торгівлі з окупованими районами Донецької та Луганської областей

Відповідно до статті 46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи суспільно-політичну ситуацію, що склалася в Україні у зв`язку із силовим розгоном учасників блокади торгівлі з окупованими районами Донецької та Луганської областей  депутати Сокальської міської ради  висловили свою позицію по цьому питанню та звернулитися до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо мирного врегулювання суспільно-політичної ситуації, яка склалася в Україні.

На XVII сесії Сокальської міської ради  (4.03.2017) депутати підтримали звернення Андрія Бабуха. Згідно якого вимагають:

1.    Прийняти закон про тимчасово окуповані території України.

2.    Припинити існуючий сьогодні «обмін товарами» з непідконтрольними територіями.

3.    Ввести режим воєнного стану на тимчасово окупованій території.

4.    Забезпечити диверсифікацію постачання палива на ТЕС у належній кількості.

5.    Негайно ухвалити програму розвитку державних шахт, що видобувають енергетичне вугілля (марка Г) та програму переобладнання ТЕС на використання цього вугілля.

6.    Посилити співпрацю з міжнародним співтовариством щодо добудови існуючих та будівництва нових ядерних реакторів, розвитку альтернативних видів електроенергії в Україні.

7.    Провести розслідування щодо злочинних дій та/або бездіяльності посадових та службових осіб органів державної влади, які призвели до ситуації, яка склалася в енергетиці України (у тому числі, щодо обґрунтованості запровадження формули «Роттердам+», виправданості підвищення тарифів на електроенергію, невжиття заходів щодо відмови від вугілля з окупованих територій попри оголошену програму диверсифікації поставок).

8.    Утворити Тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України з питань розслідування умов законності торгівлі з тимчасово окупованою територією.



Депутати Сокальської міської ради  висловили свою позицію у зв`язку із силовим розгоном учасників блокади торгівлі з окупованими районами Донецької та Луганської областей

Звернення

Юлія Сорочук
_

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
14:00, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567