** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::05.05.2017


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

5 травень 2017 року

Пошук в новинах   

  
освіта

  • ВЧИТЕЛЬ БІОЛОГІЇ В П’ЯТІРЦІ НАЙКРАЩИХ ПЕДАГОГІВ КРАЇНИ
  • ВЧИТЕЛЬ БІОЛОГІЇ В П’ЯТІРЦІ НАЙКРАЩИХ ПЕДАГОГІВ КРАЇНИ

    ВЧИТЕЛЬ БІОЛОГІЇ В П’ЯТІРЦІ НАЙКРАЩИХ ПЕДАГОГІВ КРАЇНИ

    З 21 по 28 квітня 2017 року на базі КВНЗ «Вінницька академія непевної освіти» відбувся  ІІІ (заключний) етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» в номінації «Біологія». Протягом тижня 25 учасників у кожній з номінацій, а це – педагоги загальноосвітніх навчальних закладів з усіх областей України, проходили  тестування з фахової майстерності, демонстрували  володіння інформаційними технологіями, провели  майстер-класи, презентували  власні навчальні проекти. Уперше в історії конкурсу педагоги-фіналісти проводили  експертизу підручників.                             

    «Конкурс «Учитель року» – це не тільки фахове випробування для кращих педагогів України, але й частина нової освітньої політики, яка визначає провідну роль педагога у суспільстві, – такими словами привітала учасників заключного туру Міністр освіти і науки Лілія Гриневич. «Саме ви, активні, готові до навчання впродовж життя, простійного професійного зростання, є каталізатором змін в українській освіті та українському суспільстві в цілому», – йшлося у привітанні. Родзинкою свята, зокрема, у Вінниці стало виголошення етичного кодексу учасників всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017».     Він ґрунтується на нормах загальнолюдської моралі та педагогічної етики, а толерантність, взаємоповага, доброзичливість та професійність є головними орієнтирами конкурсних випробувань. Серед учасників фінального етапу не було  людей випадкових. Усі вони – переможці попередніх – районних та обласних – етапів змагань. Для кожного фіналіста школа – це життя, а вчительський талант – це, насамперед, покликання і невтомна праця. У фінал вийшло 12 учасників з Вінницької, Волинської, Донецької, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької, Харківської областей та  міста Київ. У числі фіналістів була вчитель біології Сокальщини,  Наталія Романівна Гладиш – вчитель вищої категорії, вчитель-методист Волицької ЗШ І-ІІІ ступенів, яка успішно пройшла всі випробування, показала високу фахову майстерність, володіння сучасними педагогічними технологіями і в підсумку посіла почесне 4 місце. Також в протоколі конкурсу зазначено, що Наталія Романівна одержала звання «Кращий сільський вчитель України». Щиро вітаємо талановитого педагога із значним успіхом та зичимо міцного здоров’я, творчого неспокою та всього самого найкращого! Отож,  наш соколиний край багатий на талановитих Учителів, якими пишається вся наша країна.

    Відділ освіти сокальської РДА

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    00:28, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567