** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::13.05.2017


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

13 травень 2017 року

Пошук в новинах   

  
культура

~1~

Відбулося урочисте відкриття міжрегіонального фестивалю «Мамині зіроньки 2017»

13 травня в Сокальському районному Народному домі відбулося урочисте відкриття ХХІІІ міжрегіонального фестивалю дитячого та юнацького виконавського мистецтва «Мамині зіроньки 2017». Учасників благословив декан Сокальський УГКЦ о. Петро Звір, привітали керівник апарату Сокальської райдержадміністрації Віра Білець, заступник голови районної ради Василь Бойко та заступник Сокальського міського голови Сергій Марчук.

Фестиваль проходить під патронатом Львівської обласної ради, Сокальських районної державної адміністрації та районної ради, відділу з питань культури, охорони культурної спадщини, туризму та релігій Сокальської РДА. Мета фестивалю – виявлення молодих талантів, що проживають у різних регіонах України, піднесення престижу української духовної, народної пісні та утвердження традиції святкування Дня Матері. Цього року у фестивалі беруть участь 75 виконавців віком від 8 до 17 років з різних міст Львівщини, сусідньої Волині, а також одна учасниця з Китаю. Вони змагатимуться у трьох вікових категоріях – молодшій, середній, старшій. Компетентне журі очолює лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, фіналіст шоу «Голос країни» Назар Савко. Сьогодні відбудеться конкурс у трьох вікових групах. Завтра, 14 травня, пройде гала-концерт та нагородження лауреатів і дипломантів фестивалю.

РДА
Сокальська РДА

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
14:27, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567