** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::06.09.2017


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

6 вересень 2017 року

Пошук в новинах   

  
влада

  • На вівторковій нараді, яка проходила в райдержадміністрації обговорили питання життєдіяльності району
  • На вівторковій нараді, яка проходила в райдержадміністрації обговорили питання життєдіяльності району

    На вівторковій нараді, яка проходила в райдержадміністрації обговорили питання життєдіяльності району

    Питання життєдіяльності району, роботи управлінь і відділів РДА, установ, закладів і підприємств, комунальних і оперативних служб Сокальщини обговорили в ході наради в Сокальській райдержадміністрації, що відбулась сьогодні, 5 вересня. Проводив її голова РДА Роман Токай.

    За інформацією міського голови Сокаля Вадима Кондратюка, комунальники міста працюють в штатному режимі, наразі місто готується до опалювального сезону. У міському парку відпочинку продовжується будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям. Проведені підготовчі роботи, окрім того, вирішується питання щодо встановлення освітлення. Найближчим часом мають прибути спеціалісти, які встановлять штучний газон. В майбутньому, за словами мера міста, слід буде ще доробити огорожу по торцевих боках майданчику, адже крім занять футболом, тут також буде передбачено тренування з баскетболу, для чого встановлять відповідні щити.

    Підготовка до опалювального сезону триває і у Сокальській ЦРЛ. Про це розповів головний лікар району Роман Швед. Роботи вже на завершальній стадії, отже медики вступлять в період опалення вчасно. На завершальній стадії роботи і по більшості мікропроектів, які реалізують медики Сокальщини. Питання, яке турбує – виділення коштів з обласного бюджету. Щодо лікарської роботи, то Роман Швед повідомив, що двоє хворих на ботулізм вже поправляються, найближчим часом чоловіків планують виписати.

    За інформацією начальника управління ДержСпоживСлужби Андрія Мисика, в районі проводяться профілактичні роботи із запобігання захворювання поголів’я свиней на африканську чуму. На щастя, хвороба поки минає наш край, проте вона вирує на Закарпатті. За даними Андрія Мисика, на Сокальщині у підприємствах різної власності разом із приватними господарствами вирощується близько 33 тисяч одиниць свиней.

    радіо Сокаль

    служба інформації
    ТРК "Сокаль"

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    14:01, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567