** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::30.12.2017


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

30 грудень 2017 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

  • Invicta
  • Invicta

    «Invicta» робить великий крок до чемпіонського титулу

    Після двох етапів XVII юнацького чемпіонату Сокальського району з гри «Що? Де? Коли?» на інтелектуальному троні впевнено сидить команда Сокальської гімназії «Invicta». В дебютній грі поточні лідери змагань не помітили суперників, обігравши їх аж на 3 правильних відповіді. А ось в другому етапі, після майже ідеального першого туру, в якому «Invicta», вибила 11 очок з 12 можливих, вона зарано вирішила почивати на лаврах. Це ледь не зіграло з нею поганий жарт, адже на фінішній стрічці «Liquid» з Сокальської ЗШ №5 наздогнав лідера, проте поступився йому за додатковим показником – рейтингом складності запитань. Таким чином, після двох ігор в скарбничці «Invicta» лежать 60 очок з 60 можливих. Однак цій команді ще зарано святкувати чемпіонський титул, оскільки в наступних іграх буде розіграно 90 балів, які можуть кардинально змінити п’єдестал пошани.

    Найбільше шансів посунути команду «Invicta» з насидженого місця має ще один колектив Сокальської гімназії «Intelligant freaks» та «Liquid», які після двох ігор назбирали по 49 балів. Також в гонці за медалі беруть участь «Діти капітана Віті» з Сокальської СЗШ №3, яких відділяє від п’єдесталу пошани лише один бал. Особливо хотілося б відзначити команду з Острова «Island», котра сидить на хвості в лідерів.

    В XVII юнацькому чемпіонаті Сокальського району з гри «Що? Де? Коли?» беруть участь 27 команд, які представляють Сокальську гімназію, Сокальські ЗШ №2, СЗШ №3, ЗШ №4, ЗШ №5, Червоноградський Будинок дитячої та юнацької творчості (вони виступають поза конкурсом), Волицьку, Забузьку, Жвирківську, Острівську, Поторицьку, Сілецьку та Хоробрівську ЗШ.

    Організаторами  XVІІ юнацького чемпіонату Сокальського району з гри «Що? Де? Коли?», є Сокальська ліга інтелектуальної творчості та районний відділ освіти. Оргкомітет чемпіонату висловлює щиру подяку спонсорам змагань – інтернет-мережі «BestLink», фірмі «Ніка», піцерії «Фігаро», працівникам Сокальської гімназії, Сокальської ЗШ №2 та інформаційним партнерам ігор «Що? Де? Коли?» на теренах Сокальщини: ТРК «Сокаль», інтернет-порталу «Сокаль і Сокальщина», часопису «Голос з-над Бугу».

    Президент Сокальської ліги інтелектуальної творчості Володимир Войтюк

  • Intelligant freaks
  • Intelligant freaks
  • Island
  • Island
  • Liquid
  • Liquid

    Адміністратор
    -

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    01:08, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567