** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::01.08.2018


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

1 серпень 2018 року

Пошук в новинах   

  
культура

  • З Україною в серці. Схід і Захід разом!
  • З Україною в серці. Схід і Захід разом!

    З Україною в серці. Схід і Захід разом!

    Минулого року, у серпні,  голова районної  ради Микола Пасько підписав із головою районної державної адміністрації – керівником районної військово-цивільної адміністрації Сергієм Шакуном угоду про налагодження партнерських відносин і співпраці між Сокальською районною радою Львівської області та Попаснянською районною державною адміністрацією – районною військово-цивільною адміністрацією Луганської області. Мета співробітництва -  спільні дії, спрямовані на встановлення партнерських відносин, зміцнення дружніх стосунків між територіальними громадами. Упродовж року уже не одноразово наша делегація їздила у гості на Схід України, а вони ж, в свою чергу,  на Сокальщину.

    А 25 липня в Сокальському районному народному домі відбувся концерт "З Україною в серці" колективів та солістів-вокалістів Попаснянського району Луганської області та Сокальщини . Захід пройшов в рамках проекту «З Україною в серці. Схід і Захід разом!». Від імені влади району гостей з Луганщини привітав голова райдержадміністрації Роман Токай, який  відзначив, що це "знаковий день для Сокальщини, адже приймаємо у себе дорогих друзів.  Переконуємося що є одним цілим, єдиним українським народом. Напевно саме нашою вірою та бажанням досягнемо того,  що війна закінчиться і заживемо  у сильній європейській державі. "

    Голова РДА висловив щиру подяку та вручив почесні грамоти керівнику культури Попаснянської РДА Ольгу Калюжну та директору Попаснянського районного Будинку культури Змитрович Яну.

    Глядачі отримали насолоду від виступів: Ольги Шевчук, хореографічного колективу "Гармонія" (керівник Наталія Михайлевич), Софії Черняк - від Сокальщини; Народного колективу сучасного танцю «Попасняночка», Петра Даніловського, Євгена Карпенко, Яни Змитрович - від Попаснянщини. А завершили концерт спільним виконанням "Червоної рути".


    Гості зі Сходу також оглянули місто та побували в музеї "Людина. Земля. Всесвіт", де ознайомилися з досягненнями української культури, пам`ятками історичної спадщини та роботами художника-різьбяра Анатолія Покотюка.

    Юлія Сорочук
    _

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    17:58, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567