** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::27.04.2019


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

27 квітень 2019 року

Пошук в новинах   

  
влада

  • На Сокальщині стартував конкурс дитячого малюнка «ВДЕ – шлях до майбутнього»
  • На Сокальщині стартував конкурс дитячого малюнка «ВДЕ – шлях до майбутнього»

    На Сокальщині стартував конкурс дитячого малюнка «ВДЕ – шлях до майбутнього»

    25 квітня делегація Сокальської районної ради на чолі із головою райради Миколою Паськом, заступником Василем Бойком, а також начальник групи реагування Сокальського відділення поліції, старший лейтенант   Олег Колінцьо і головний редактор газети «Голос з-над Бугу» Василь Сорочук відвідали навчальні заклади в селах Савчин, Забужжя та смт Жвирка. Вони зустрілись із головами місцевих рад, керівниками шкіл, вчителями та учнями 5-6 класів.

    Микола Пасько розповів школярам, що Сокальська районна рада спільно із Замойським повітом Республіка Польща реалізує міжнародний проект «Підвищення доступності і прикордонної дорожньої інфраструктури в районах Замойському та Сокальському у поєднанні з промоцією екологічних проектів». В рамках цього проекту будуть відремонтовані три комунальні дороги в селах Гута, Савчинської сільської ради, Забужжя Опільської сільської ради та смт Жвирка. Окрім того, Микола Пасько наголосив, що в межах проекту оголошено конкурс дитячого малюнка «Відновлювальні джерела енергії – шлях до кращого майбутнього!». Його учасниками можуть стати  школярі, які присутні на цих зустрічах. Діти повинні протягом двох тижнів намалювати малюнок, присвячений темі використання відновлювальних джерел енергії. В кожній школі буде створена конкурсна комісія, яка обиратиме три найкращі роботи. Їх автори отримають цінні подарунки.   

    В ході зустрічей для школярів вчителі також підготували презентації про використання відновлювальних джерел  енергії. Як приклад – минулого року в Сокалі та смт Жвирка за кошти районного та місцевих бюджетів навпроти навчальних закладів встановлені знаки «Пішохідний перехід» із світлодіодними лампами, які використовують сонячну енергію. Це дозволить попередити аварійні ситуації та вберегти людей від можливих небезпек. Про це наголосив на зустрічі із школярами поліцейський Олег Колінцьо. Він розповів про правила переходу дороги, про необхідність використання світловідбивних елементів у темний час доби, про перевезення дітей на мотоциклах.

    На завершення зустрічей всі учні отримали подарунки – світловідбиваючий рюкзак та жилет.

    Сокальська Районна рада
    Сокальська Районна рада

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    16:51, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567