** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::27.05.2019


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

27 травень 2019 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

  • В Сілецькій школі гостро постала проблема із ремонтом покрівлі
  • В Сілецькій школі гостро постала проблема із ремонтом покрівлі

    В Сілецькій школі гостро постала проблема із ремонтом покрівлі

    27 травня голова Сокальської районної ради Микола Пасько зустрівся із представниками педагогічного колективу та активом батьківського комітету Сілецької школи І-ІІІ ступенів. Присутні повідомили, що в навчальному закладі дуже загострилась проблема із дахом. Час від часу покрівлю ремонтували, але цьогорічні весняні дощі спричинили серйозне руйнування і школу почало затоплювати.

    В роботі наради також взяли участь керівник «Центру з обслуговування закладів освіти Сокальського району» Микола Мисак та начальник фінансового управління Сокальської райдержадміністрації Галина Леонова.

    Микола Мисак повідомив, що для вирішення ситуації необхідно провести капітальну реконструкцію існуючого плаского даху на шатровий. Ця роботи вже розпочались: триває виготовлення проектно-кошторисної документації. Пізніше, вона повинна пройти експертизу і лише тоді можна говорити про залучення коштів із різних джерел та початок ремонту даху. До речі, на виготовлення ПКД та проведення експертизи,  з районного бюджету виділено 95 тис.грн.

    Микола Пасько повідомив вчителям та батькам, що у 2018 році, рішенням сесії Сокальської районної ради, на Сілецьку сільську раду було виділено фінансування на освітлення, ремонт стадіону та будівництво дитячого садочка. Загальна сума коштів, яка була скерована на ці потреби, понад 4 млн. 159 тис.грн. Також в минулому році Сілецька школа отримала «Школярик»: “Цих коштів вистачило б на реконструкцію шкільного даху, якби громада вірно визначила пріорітети”, – зазначив голова Сокальської райради.

    Щоб частково вирішити проблему навчального закладу, очільник районної ради дав доручення Миколі Мисаку підготувати школу до нового навчального року. Протягом літніх канікул зробити поточний ремонт даху та тих приміщень, які постраждали від дощів: «Що ж стосується капітального ремонту, спочатку потрібно зробити проектно-кошторисну документацію. Лише після цього, можна звертатись в Львівську обласну, Сокальську районну ради, щодо виділення співфінансування. Ці роботи є дороговартісними і тому необхідно шукати гроші з різних джерел», підсумував Микола Пасько.

    Вчителі  та батьки запевнили керівництво району, що вони теж власними силами долучаться до ремонту покрівлі Сілецької школи.

    Сокальська Районна рада
    Сокальська Районна рада

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    15:46, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567