** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::12.02.2020


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

12 лютий 2020 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

Інформація по зверненнях

Пріоритетом роботи органів прокуратури залишається тісна взаємодія з громадськістю, прозорість та публічність в діяльності, а також інформування населення про проведену роботу через засоби масової інформації.
З цією метою, впродовж 2019 року Сокальським відділом Червоноградської місцевої прокуратури висвітлено близько 40 публікацій в засобах масової інформації щодо актуальних питань прокурорської діяльності (8 – в друкованих, 25 – в електронних, 4 – в мережі інтернет), скеровано 10 інформацій в органи влади.
Чимало уваги прокурорами приділяється вирішенню звернень громадян.
Минулоріч в Сокальський відділ місцевої прокуратури надійшло таких 209, з яких вирішено 112, або понад 53 %.
Близько 60 звернень (кожне третє) стосувались стану досудового розслідування кримінальних проваджень слідчими місцевого відділення поліції.
Попри це, ще мають місце випадки надходження звернень громадян, вирішення яких не відноситься до компетенції прокуратури. Впродовж 2019 року 96 таких, або кожне друге, скеровано за належністю в порядку статті 7 Закону України «Про звернення громадян» в інші відомства. Такі здебільшого стосувались земельних, сімейних, соціально-побутових та інших питань.
В зв’язку з наведеним, варто пам’ятати, що з урахуванням законодавчих та конституційних змін сьогодні органи прокуратури позбавлені повноважень здійснення «загального нагляду» за додержанням прав і свобод людини і громадянина, а також звернення до суду в інтересах громадян.
Основними ж напрямками діяльності прокуратури на сьогодні залишається підтримання публічного обвинувачення в суді, здійснення процесуального керівництва досудовим розслідуванням та представництво інтересів держави в суді у виключних випадках.
При цьому, для вирішення питань, які віднесено до повноважень прокурора, в Сокальському відділі місцевої прокуратури, за адресою: м. Сокаль, вул.Шептицького, 157 (1-й поверх), облаштовано кабінет прийому громадян, де щоденно в робочі дні прокурори здійснюють особистий прийом.


Виконувач обов’язків керівника
Червоноградської місцевої прокуратури                         Ярослав Гарасимчук

дописувач_
.

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
23:31, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567