** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::17.06.2020


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

17 червень 2020 року

Пошук в новинах   

  
кримінал

  • Поліцейські припинили діяльність злочинної групи з розповсюдження наркотиків на Сокальщині
  • Поліцейські припинили діяльність злочинної групи з розповсюдження наркотиків на Сокальщині

    Поліцейські припинили діяльність злочинної групи з розповсюдження наркотиків на Сокальщині

    Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили амфетамін, зброю та грошові кошти, виручені від торгівлі наркотиками та психотропними речовинами.
    Учасників організованого злочинного угрупування викрили співробітники управління протидії наркозлочинності, спільно з оперативниками кримінальної поліції Львівщини та слідчими Сокальського відділення поліції за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури.
    Як встановили правоохоронці, семеро місцевих жителів віком від 17 до 22 років, використовуючи інтернет-месенджер, налагодили збут наркотичного засобу «канабіс» та психотропної речовини «амфетамін» шляхом розміщення закладок на території Сокальского району та у райцентрі.
    «Співорганізатори групи займалися адмініструванням інтнрнет-каналів, інші учасники - розповсюджували наркотики та психотропні речовини через так звані «закладки». Після перерахунку коштів на електронні гаманці вони пересилали «покупцям» координати місць, де вони могли знайти «товар». Загалом правоохоронці виявили 27 таких схованок, які зловмисники використовували для «закладок», - розповів заступник начальника Головного управління поліції Львівщини полковник поліції Тарас Сабанюк.
    Під час санкціонованих обшуків поліцейські виявили та вилучили значну кількість амфетаміну, зброю, набої, мобільні телефони та сім-карти різних операторів, комп’ютерну техніку та грошові кошти, отримані від незаконної діяльності. Все вилучене скеровано на експертне дослідження.
    В ході оперативних заходів правоохоронці зібрали достатньо доказів причетності зловмисників до скоєння злочинів. Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні відкритому за ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
    Троє зловмисників затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, також вирішується питання про обрання всім учасникам групи запобіжних заходів.
    Поліцейські проводять заходи щодо встановлення каналів надходження наркотичних засобів та психотропних речовин, а також інших осіб, причетних до скоєння злочину.


    Поліція Львівської області

    поліція
    Сокальське Відділення Поліції

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    13:21, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567