** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::29.07.2020


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

29 липень 2020 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

  • БФ «Карітас»-Сокаль реалізує проект «СТОП!Алкоголь. Наркотик. Куріння»
  • БФ «Карітас»-Сокаль реалізує проект «СТОП!Алкоголь. Наркотик. Куріння»

    БФ «Карітас»-Сокаль реалізує проект «СТОП!Алкоголь. Наркотик. Куріння»

    Друзі! Мабуть, ви вже усі знаєте, що БФ «Карітас»-Сокаль реалізує проект «СТОП!Алкоголь. Наркотик. Куріння», метою якого є зменшення наркотичної, алкогольної та тютюнової залежності серед старшокласників міста Сокаля шляхом розробки та впровадження профілактичних заходів самими старшокласниками. Проєкт здійснюється в рамках програми «Розвиток волонтерства в громадах» за фінансової підтримки БО «Львівська освітня фундація». В рамках проекту ми плануємо: виявити реальну картину щодо вживання наркотиків, алкоголю та куріння серед старшокласників міста Сокаля віком 15-17 років та розробити та впровадити комплекс профілактичних заходів для зменшення тютюнової, алкогольної та наркотичної залежності серед школярів.
    Ми уже провели ознайомчу зустріч, записали передачу про наш проект на радіо Сокаль, 101 FM, для менших школярів волонтери БО «100 відсотків життя» провели квест «Шкідливо-Нешкідливо», дитячий «круглий стіл» про статистику вживання підлітками алкоголю та сигарет в інших країнах та в Україні. Наше анонімне опитування в Інстаграм , вже зібрало понад 300 анкет, заповнених підлітками міста Сокаля, які дають нам реальну картину щодо вживання ними алкоголю, наркотиків та куріння. Попереду нас інші зустрічі, круглі столи з державними та соціальними установами по обговоренні дитячої та підліткової залежності, результатів анонімного анкетування та дитячих ідей щодо їхніх потреб у Сокалі. Але найцікавіше, що самі підлітки будуть «робити кіно», яке пізніше буде поширено по навчальних закладах з метою попередження та зменшення шкідливих звичок серед підлітків. Зараз підлітки самі пишуть сценарій фільму…. На одній із зустрічей мозковий штурм «Що підлітки потребують у м.Сокалі, щоб не сидіти в Інтернеті та не займатися дурницями» , відкрив нам багато цікавого, про що ми навіть не здогадувалися. З дитячих анкет, дописів та просто розмов ми дізналися, що вони просто не можуть себе реалізувати…На питання про гуртки , секції, спортклуби, які діють, діти просто відповідали : Ми хочемо щось нового, нестандартного, а не заїждженого роками…і скажу по секрету діти зараз над цим працюють…Думаю в результаті реалізації проекту, окрім «нашого кіно» будемо мати ще один непередбачуваний продукт….
    Усі заходи проводимо в масках ( надано Карітас України) та з антисептиками ( надано міським головою Вадим Кондратюк), а завершується кожна зустріч піццою чи солодощами, приготовленого соціальним підприємством ПП «Громадський вулик», яке до речі працює в Сокалі з 2007 року та завдяки його діяльності БФ «Карітас»-Сокаль може утримувати благодійну їдальню для одиноких та проводити різноманітні заходи. До проекту долучилися БО «100 відсотків життя» ( Львів, Мар”яна Марчук, Олена Сенчук Сокальський районний центр соціальних служб для дітей сім”ї та молоді ( Олександр Міщук), Червоноградський місцевий центр з надання БВПД ( Наталка Костишин, Христина Уманська) . А зараз ділюся кількома світлинами із наших заходів.
    Далі буде…і ми обов’язково про це Вам розповімо в ефірах радіо «Сокаль»
    P.s. Вибачте, що без селфі…

    БФ Карітас -Сокаль
    БФ Карітас -Сокаль

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    19:31, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567