** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::10.03.2021


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

10 березень 2021 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

  • Голов Сокальської ОТГ підписав меморандум про співпрацю між Сокальською міською радою та БО «Львівська освітня фундація»
  • Голов Сокальської ОТГ підписав меморандум про співпрацю між Сокальською міською радою та БО «Львівська освітня фундація»

    Голов Сокальської ОТГ підписав меморандум про співпрацю між Сокальською міською радою та БО «Львівська освітня фундація»

    Створення системи соціальних послуг в територіальній громаді – одна з умов її успішності. Благополуччя її мешканців залежить від того чи мають вони змогу навчатися, розвиватися, інтегруватися у близьке оточення та чи задоволені їхні соціальні потреби.
    Послідовність створення та впровадження соціальної послуги у громаді нещодавно презентували у Сокальській громаді представники БО «Львівська освітня фундація» в рамках Програми «Громада для сім’ї: створення соціальних послуг в ОТГ». Під час круглого столу, на якому були присутні працівники Сокальської міської ради, Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» та БФ «Карітас»-Сокаль було обговорено методику та етапи впровадження соціальної послуги у громаді, виклики, які чекають громаду у сфері соціального захисту. Про це на своїй сторінці у соцмережі facebook повідомила депутат міської ради Мар’яна Яремчук.
    Під час зустрічі відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Сокальською міською радою та БО «Львівська освітня фундація» та обговорено етапи участі та можливості написання грантових заявок від Сокальської ОТГ у Програмі «Громада для сім»ї: створення соціальних послуг в ОТГ».

    служба інформації
    ТРК "Сокаль"

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    15:06, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567